Aktuality

03.08. 2014 SAPELI POLNÁ - JISKRA MĚŘÍN 4 - 1 /1-0/

ikona6.jpg

Hned v první minutě utkání nastřelil Barák břevno, potom neproměnil dvě velké šance Tlačbaba, Barák nedal penaltu, Padrnos nastřelil tyč a tak bychom mohli pokračovat.Šancí jako máku, produktivita žalostná. A tak jedinou branku první půle přinesl únik Slezáka, který naservíroval gólovou přihrávku Tlačbabovi 1-0.



V druhé půli Sapeláci zbyzečně spěchali s finální přihrávkou, byli zbrklí, netrpěliví v koncovce.Hra byla nemastná neslaná, krajní záložníci i krajní beci hráli příliš ofenzivně a tak zničehož nic vyrovnal pěknou střelou k tyči Kolouch 1-1 . Hned po rozehrání vybojoval Padrnos těžký míč,obelstil beka i gólmana 2-1. Po přesné standartce Brnického zaúřadoval hlavou Tlačbaba 3-1  a skóre uzavřel po obléhání měřínské branky Zamazal 4 -1.



Sapeláci hráli opět nekompletní, celý zápas odehrál ve středu zálohy hrající asistent Petr Dvořáček a vedl si velmi dobře. Nejlepšími hráči byli Barák a Slezák.



Góly: Tlačbaba 2, Padrnos, Zamazal - Kolouch.



Sudí: Šula, žk: 1-0, bez vyloučení. 30 diváků.



Sestava: Koubek - Rychtecký, Černý, Zamazal,Slezák       - Boháček L./35.Chramosta, 50. Takács/ , Dvořáček, Barák, Brnický - Padrnos,Tlačbaba.


Zde si můžete prohlédnout foto z utkání





zpět na seznam aktualit