Aktuality

04.04. 2011 Havlíčkova Borová - Sapeli Janovice 1-4

ikona1.jpg

Z důvodu špatného terénu v Havlíčkově Borové se utkání hrálo na umělce ve Žďáře a domácí byli po dvě třetiny utkání překvapivě aktivnějším a lepším týmem.Zvláště pohyblivý útočník Šrámek dělal obraně Sapeli velké problémy,na straně hostů však vždy stálo potřebné štěstí.O tom,že fotbal nemá logiku se domácí přesvědčili poprvé v 30.minutě,kdy z ojedinělé akce skoroval Lukáš Slezák.Ani to nepomohlo ve zlepšení výkonu Sapeláků,nadále hráli bez jiskry,chuti,bojovnosti a nápadu a tak musel zákonitě přijít trest. V 62. minutě vyrovnal Hošák.Srovnání skóre přece jen laxní hosty dokázalo nakopnout a v závěrečné pětadvacetiminutovce skórovali opět Lukáš Slezák,Petr Barák a David Padrnos.
Je třeba říci,že prvních pětašedesát minut utkání bylo opravdu nekoukatelných a pokud se hráči markantně nezlepší ,tak budou mít v následujících utkáních /Dobronín,Pelhřimov"B",Chotěboř/ velké problémy získávat body.Pravdou je,že trenérovi V.Hospodkovi chyběli Zamazal,Reiterman,Cvach a Lapeš.Ve včerejším zápase byl nejlepší Matěj Brnický,slušně zahráli Lukáš Slezák a Petr Tržil,ostatní sehráli velmi nevydařené utkání.Domácí tým Borové předvedl bojovný a nadšený výkon a může být velmi zklamaný,že nezískal ani bod,který by si jistě zasloužil.
Sudí Knecht,žluté karty 3-3,bez vyloučených,góly:30.a 77.Slezák,72.Barák,88.Padrnos.
Sestava:Koubek - Zeman,Tržil,Černý,Šebesta/46.Šuhaj/ - Brnický/88.Musil/,Vacek,Špendlíček,Slezák-Padrnos /88.M.Matějíček/,Barák.





zpět na seznam aktualit