Aktuality

21.07. 2014 Změny v kádru Sapeláků

ikona1.jpg

Do nové sezóny se objeví Sapeláci s pozměněným kádrem. Největší změnou bude bezesporu absence kapitána a ikony Sapeláků Milana Špendlíčka, který se po patnácti letech vzorných služeb vrací do rodných Puklic. S Milanem se budeme i nadále vídat a to nejen při utkáních našich starých pánů. Druhou legendou, která skončila aktivní kariéru je gólman Pavel Krpálek, který již taktéž nastupuje za naše staré pány a tak jako Milan bude i nadále srdečně zván na naše společensko-sportovní akce.Do týmu se měl vrátit po půlročním angažmá ve Slavoji Polná David Lacina, dává však opět přednost vyšší soutěži - měl by odejít do divizní Staré Říše. Na půlroční hostování do Luk odešel opět Ondra Lapeš, opačným směrem odešel taktéž na půlroční hostování Kuba Szabó.



Vzhledem k tomu, že hrajeme již několik sezón s minimálním kádrem a další hráči nám postupně končí, je nutné tým vhodně doplňovat.Oslovili jsme vhodné typy hráčů, bohužel u většiny z nich bylo proti zaměstnání, rodina nebo zdraví. Přesto se v týmu mělo objevit několik nových tváří, kteří s námi i trenovali a sehráli přátelská utkání. Bohužel nedošlo k dohodě s jejich mateřskými oddíly, některá jednání byla velmi složitá a ještě nejsou u konce. Jisté je, že v "A" týmu se objeví dvě nové tváře, ofenzivní Zbyněk Tlačbaba a defenzivní Petr Takács. Oba šestadvacetiletí borci přicházejí na půlroční hostování ze Slavoje Polná a všichni si přejeme, aby se jim u nás dařilo.



Změny jsou i v kádru "B" týmu, kde skončilo hostování bratrům Tlačbabovým, dále se nepočítá ani s Tomášem Halíkem. Na půlroční hostování přichází z Bohdalova Tomáš Vomela, jeho bratr Rudolf a Vojta Musil obnovili sportovní činnost. Největšími oporami týmu by měl být Pavel Matějíček /přeřazen z "A" týmu a Dan Bratršovský /návrat ze Staré Říše/.Předpokládá se užší spolupráce s "A" týmem i průběžné využívání hráčů staré gardy.



Největší "posily" získali staří páni. V jejich řadách bude pravidelně nastupovat Milan Špendlíček a Pavel Krpálek, kteří spolu s ostatními 25 hráči tvoří velmi silný tým, který je v časté permanenci.



 






zpět na seznam aktualit