Aktuality

20.07. 2014 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ TŘEŠŤ 2 - 2 /2-0/

ikona6.jpg

Sapeláci předvedli v první půli kvalitní výkon a vytvořili si řadu možností, s jejich proměňováním už to bylo horší.Při střelách Tlačbaby a Reitermana a při několika závarech vynikl gólman hostí, při úniku Slezáka již  neměl šanci 1-0. Poté se řítil sám na gólmana Koukal, skórovat se mu však nepodařilo. Týž hráč vybojoval na hranici šestnáctky míč, Tlačbaba ho převzal, obešel obránce i gólmana a zvýšil na 2-0. Sapeláci i nadále hráli na hřišti prim, bohužel ani 2x Tlačbaba, ani Koukal své velké šance neproměnili.A tak mohli hosté ve 45.minutě snížit z pokutového kopu, ale domácí gólman Babínek byl proti.



Ve druhé půli se karta obrátila.Domácí vystřídali /z hřiště odešli Barák, Slezák a Koukal a nastoupili Musil, Lokvenc a Szabó/, začali hrát profesorsky a poctivě bojující hosté zjistili, že zápas není ztracený. Navíc výrazně mladší tým hostí lépe zvládal velké horko, ve kterém se hrálo a některým našim hráčům, kteří jeli přímo ze zahraniční dovolené na zápas začaly docházet síly.Třešští zaslouženě snížili po pěkné kombinaci středem hřiště a když v závěrečných minutách zcela zbytečně fauloval v šestnáctce Rychtecký kopali hosté již druhý pokutový kop. Tentokrát ho proměnili a utkání tak skončilo nerozhodně 2-2..



Sudí: Šula, 3O diváků.



Sestava: Babínek - Tržil, Reiterman, Rychtecký, Zamazal - Slezák /46.Szabó/, Brnický, Barák /46.Lokvenc/, Padrnos - Tlačbaba, Koukal /46.Musil/.



Nejlepší hráči: Tržil,Tlačbaba.






zpět na seznam aktualit