Aktuality

00.00. 0000 DOBRONÍN x JANOVICE 1:4

ikona1.jpg

Hned na úvod poločasu se dokázali gólově prosadit hosté, když domácím nevyšel off side systém a Zamazal, vybíhající zpoza obránců, neměl sám před Chvátalem problém. Hra se vyrovnala, domácí se však k zakončení dostali jen sporadicky, naopak Janovice hrozily z nebezpečných brejků. Ke konci poločasu dostali domácí hosty pod tlak, ale žádná z jejich střel za Musilova záda neprošla.
Do druhého dějství vstoupili hosté stejně jak do prvního. Brankář Chvátal vyběhl daleko z vápna, při odkopu trefil pouze dobíhajícího Padrnose, který poslal míč do odkryté branky. Snížit mohl Kalců, ale jeho rána z malého vápna šla vysoko nad. Neprosadil se ani Vaněk. A tak hosté opět zaútočili z brejku - Padrnos nasadil jesle vyběhnuvšímu Chvátalovi a zopakoval si situaci z 49. minuty.
Na druhé straně vybojoval T. Sedláček penaltu, a Hlávka ji bez problémů proměnil. Janovice ale drama nepřipustily. Hattrick završil Padrnos v 73. minutě, když si poradil se dvěma obránci a prostřelil Chvátala.
Góly: 57. Hlávka - 4. Zamazal, 49., 55. a 73. Padrnos. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 1:3. Diváci: 60. Poločas: 0:1. Dobronín: Chvátal ? Hypeš, L. Sedláček, J. Diviš, Laňka ? Vaněk, Krejčí (78. Liška), Hlávka, Göth ? Kalců (52. V. Diviš), T. Sedláček. Janovice: Musil ? Chramosta, Tržil, Došek, Lokvenc ? Zamazal, Lapeš, Špendlíček, Slezák ? Padrnos (89. Matějíček), Vomela.





zpět na seznam aktualit