Aktuality

15.06. 2014 Sp. Velká Bíteš - SAPELI POLNÁ 4 - 2 /2-1/

ikona6.jpg

Poslední utkání sezóny se neslo ve stejném duchu jako několik /asi pět předcházejících/, opět jsme hráli pohledný fotbal, opět jsme si vypracovali řadu šancí a opět proměnili jen minimum. Na druhou stranu jsme byli opět nedůslední u vlastní branky a opět zbytečně inkasovali.



Že se tam stále opakuje jedno slovo? Ano opakuje. Naši borci jsou totiž nepoučitelní.Podlehli sebeuspokojení, navíc se jim v závěru soutěže zranily dva "superpilíře" Barák a Špendlíček a tak místo boje o druhé místo končíme na sedmé příčce. Vůbec to není špatný výsledek, ale pokud jsme po celou soutěž třetí nebo čtvrtí a v posledních kolech propadnete, je to škoda a určité zklamání.Čeká nás hodně práce - připravit se na nový soutěžní ročník.



Jinak se hrál oboustranně útočný fotbal, šancí bylo mnoho na obou stranách, domácí borci byli produktivnější.Paradoxem je, že domácí hráč Škorpík, který rozhodl dvěma brankami utkání, měl být již v první dvacetiminutovce za tři nebezpečné po sobě jdoucí fauly vyloučen. Dohrál však bez žluté karty.......



Nejlepší hráč: Honza Vacek



Góly: 40. Slezák,76.Reiterman



Rozhodčí: Švehla, žk: 0-3, diváci: 125, poločas: 1-1.



Sestava: Koubek -Šebesta /38.Černý/,Tržil, Reiterman, Zamazal - Slezák, Vacek, Brnický, Rychtecký, Szabo - Padrnos.






zpět na seznam aktualit