Aktuality

08.06. 2014 SAPELI POLNÁ - DESTRUKCE JAROMĚŘICE 2 - 2 /0-2/

ikona6.jpg

Sapeláci se chtěli rozloučit s letošní sezónou před vlastními diváky vítězstvím, do boje však museli bez zraněného Baráka, distancovaného Szaboa a nakonec i nedoléčeného Špendlíčka. Ve svém posledním utkání v Sapeláckém dresu nastoupil gólman Krpálek. Úvod utkání se Sapelákům vydařil, tedy až na tu koncovku. Dvě velké možnosti spálil Padrnos, poté nedal tutovku Vacek. A jak to tak bývá, přišel trest. V 15. minutě centr do našeho vápna, nedůrazně pokrytý Neuman a 0-1.Sapeláci se sice snažili, ale míč je neposlouchal, bylo to ukvapené, nedůrazné. Domácí trenér sáhl netradičně ke střídání již po půlhodině hry, v 31. minutě nahradil Fišera Špendlíček. Přišla však další rána, nedorozumění třech našich hráčů u míče před šestnáctkou nakonec skončilo faulem a v 34. minutě přišel druhý trest z trestného kopu, při kterém nemá čisté svědomí ani náš gólman. O minutu později vyslali naši trenéři na plac Rychteckého / střídal zraněného Matějíčka/ a náš tým se snažil něco s nepříznivým stavem utkání udělat.Ještě do polačosového hvizdu se dostal do dvou šancí Rychtecký a do jedné Padrnos, ale výtečný Chalupa v brance Jaroměřic měl štěstí.



Druhou půli začali naši borci náporem, Padrnos ani Rychtecký však na Chalupu nevyzráli. V 55. minutě rozehrál rachle standartku Vacek, našel kolmicí nabíhajícího Padrnose a ten konečně přetrhl kopec smůly , který ho na jaře provází. Bohužel v 61. minutě musel z hřiště Špendlíček, který si obnovil nedoléčené zranění stehenního svalu.Na hřiště přišel Kuba Lokvenc a podal výborný výkon.Stejně tak jako další střídající hráči Rychtecký a Špendlíček hodně týmu pomohli. V 73. minutě zahrávali Sapeláci rohový kop, hosté míč odvrátili na šestnáctku, kde byl připravený Zamazal, který míč vrátil do ohně Padrnosovi, jehož šikovná teč znamenala zasloužené vyrovnání. Sapeláci již na rozhodnutí neměli v posledních minutách síly, přesto zaslouží minimálně za druhý poločas absolutorium. S nejlepším týmem jara sehráli více než vyrovnanou partii, bohužel malá produktivita proměňování šancí a laciné góly je stály vítězství.



Hráči však zaslouží velkou pochvalu a to nejen za tento zápas, ale i za velmi vydařenou sezónu. Zda bude ještě nějaká další, o tom se v této chvíli velmi intenzivně jedná......



Nejlepší hráči: Zamazal, Vacek, Brnický, Rychtecký.



Sudí: Čamra, žk:0-2, bez vyloučených, diváků: 150



góly: 55. a 73. Padrnos - 15.Neuman, 34. Novotný



Sestava: 



Koubek - Tržil, Reiterman,Šebesta, Zamazal - Slezák, Fišer /31.Špendlíček,61. Lokvenc/,Vacek, Brnický, P. Matějíček /35.Rychtecký/ - Padrnos.



 



 


Foto TJ SAPELI POLNÁ si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit