Aktuality

02.06. 2014 KRPI slaví " 40 "

pohar.jpg

Gólman Sapeláků Pavel Krpálek oslaví ve středu čtyřicítku a bude tak třetím čtyřicátníkem /po Petru Tržilovi a Milanu Špendlíčkovi/ Sapeláků hrajícím aktivně letošní soutěžní ročník krajského přeboru. Krpi alias "OIí" podává po celá léta skvělé výkony a v současné době tvoří s kolegou Petrem Koubkem výtečnou brankářskou dvojici. Naposledy nastoupil před čtrnácti dny proti druhému celku tabulky - Ždírci a vychytal čisté konto.



Pavel začínal s fotbalem v Jiskře Dobronín pod trenéry Petřivým a Klusáčkem a v devatenácti letech si ho vyhlédl trenér Hospodka do Luk nad Jihlavou, zde působil až do jara 2002. Podzimní sezónu 2002/2003 již nastupoval s logem SAPELI na dresu, tehdy ještě s názvem Janovice. Od sezóny 2002/2003 je stále členem našeho klubu a dodnes podává výtečné výkony v brance již nynějšího SAPELI Polná. Je také výborným kamarádem a pohodovým klukem do party.



Populární "KRPI" byl při loňských oslavách 35. let klubu zařazen do nejlepší jedenáctky historie klubu a také se stal nejlepším gólmanem Sapeláků v celé jejich historii.



Všichni spoluhráči, příznivci i vedení klubu přeje Pavlovi hodně zdraví, štěstí a osobní pohody!


Zde si můžete prohlédnout foto





zpět na seznam aktualit