Aktuality

01.06. 2014 Moravské Budějovice - Sapeli Polná 3 - 0 /3-0/

ikona6.jpg

Kdo neviděl neuvěří - během prvních čtrnácti minut jsme mohli vstřelit čtyři branky. V patnácté minutě se dostali domácí poprvé k naší brance u které zůstal zcela nepokrytý Kopeček a domácí vedli. Trápící se Padrnos potom mířil těsně vedle, Zamazal nastřelil tyč, Szabo po skvělém slalomu nastřelil jen gólmana a tak přišla 36. minuta a po chybě Rychteckého skóroval Toman. I přesto jsme mohli snížit, ale Fišerovy finální přihrávky a koncovka našich hráčů je prostě na jaře katastrofální a tak se nebylo čemu divit, když přišel ve 45. minutě třetí trest, opět z kopačky Kopečka. V druhé půli musel odstoupit pro zranění tahoun týmu Barák a když byl v 64. minutě vyloučen po druhé žk faulující Szabó /nesmyslně atakující soupeřova hráče u rohového praporku soupeře/, tak bylo po zápase.



Je velká škoda, že si náš tým neužívá závěrečná kola soutěže. Po celou sezónu se pohybujeme kolem třetího místa a nyní se propadáme postupně dolů. Na vině není jen úzký kádr, starší věk hráčů a z něj pramenící častější zranění, ale hlavně nedisciplinovanost některých jedinců, kteří jsou členy kolektivu, ale nechovají se tak. Na hřišti nechají dřít druhé, vedou zasvěcené komentáře jak k rozhodčím, tak ke spoluhráčům a trenérům, místo aby si zavřeli pusu a na hřišti poctivě makali.Na jaře už máme čtvrtého vyloučeného a to jsme něměli za posledních x let dohromady.Pokud si to tito hráči nesrovnají v hlavách, neshodí z hlavy svatozář a nepřestanou hledat chyby jen u jiných,  místo aby začali u sebe, tak nemá smysl pokračovat. Všichni hráči si to mezi sebou musí vyříkat a to velmi brzy, příští týden je uzávěrka přihlášek a pokud by to mělo pokračovat v těchto kolejích, tak nám bude lépe na rybách, u televize nebo třeba v hospůdce.



Sudí: Sláma, žk:0-3, čk: 0-1 /64. Szabó/.



Sestava: Koubek - Barák /51.Vala/,Rychtecký,Reiterman, Šebesta - Zamazal /74.Babínek ml./,Vacek, Brnický, Fišer, Szabó - Padrnos.



 



 






zpět na seznam aktualit