Aktuality

28.05. 2014 1.FC Jemnicko - SAPELI POLNÁ 2 - 1 / 1-1/

ikona6.jpg

     Od úvodního hvizdu velmi nepřesného a domácím připískávajícího sudího Machače hráli Sapeláci velmi aktivně. Bohužel se nechali strhnout útočením, v 6. minutě  pozapomněli na domácího Kříže, který připravil gólovku pro Tobolku, který až napodruhé překonal Koubka 1-0. Sapeláky však obdržený gól neotřásl, i nadále hráli poctivě a začali si připravovat šance. Fišerovu gólovku skvěle vyrazil domácí gólman Novák, taktéž si poradil s brejkem Padrnose.V 15. minutě nahradil P. Matějíčka /obnovilo se mu svalové zranění/ Slezák. V 25. minutě prošel Padrnos na hranici šestnáctky přes tři hráče, jeho bomba skončila na břevně, ale jeho střelu dorazil nekompromisní Szabó 1-1.I v další šanci byl Padrnos, jeho střela z úhlu gólmana nepřekvapila, v další akci Szabó místo střely volil přihrávku. Velká škoda, že jsme v první půli ještě nějaké šance nepřetavili v góly.......



V druhé půli se děly věci. V 64. minutě fauloval na šestnáctce Tržil a na nás přísnější sudí ho poslal do sprch.Domácí získali územní převahu a zle zatápěli sapelácké obraně, ta však odolávala. V 70. minutě fauloval Reiterman, sudí nařídil pokutový kop, který však Koubek Krejčovi chytil. V 78. minutě zbytečně fauloval před šestnáctkou Rychtecký, domácí zahrávali trestný kop - Krejča našel hlavu Koutného a ten přehlavičkoval Rychteckého a vstřelil druhý gól domácích 2-1.V závěrečné desetiminutovce se hrálo nahoru dolů, Sapeláci mohli v 88. minutě vyrovnat, ale střelu Reitermana gólman Novák kryl.



Sapeláci podali v utkání velmi dobrý výkon a přispěli ke kvalitě utkání. Bohužel utkání nezvládli takticky - zbytečný první gól, zbytečné vyloučení, zbytečný druhý gól a hlavně neproměněné šance v prvním poločase. Je to škoda, za předvedený fotbalový projev a za nasazení bychom si alespoň bod zasloužili.



gól:25. Szabó, sudí: Machač, Čamra, Švehla, žk: 2-4, čk: 0-1, /64. Tržil/.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Zamazal, Barák - Matějíček P. /15. Slezák/,Szabó /67.Rychtecký/,Brnický, Vacek, Fišer - Padrnos.



Nejlepší hráči: Padrnos, Vacek, Szabó.






zpět na seznam aktualit