Aktuality

18.05. 2014 FC Chotěboř - SAPELI POLNÁ 0 - 3 / 0-1/

ikona6.jpg

Sapeláci "lepí" sestavu jak se dá /zranění Milan Špendlíček,Mára Zamazal, Petr Tržil, Pavel Matějíček, s velkým sebezapřením nastoupili Patrik Fišer, Tomáš Reiterman a někteří další hráči.../. Přesto začalo utkání výborně, ve druhé minutě vypálil z pětadvaceti metrů Honza Vacek a David Padrnos míč šikovně usměrnil do protipohybu gólmana domácích 0 - 1. Byla to Davidova patnáctá branka v letošní mistrovské sezóně. Sapeláci se poté stáhli na vlastní polovinu a čekali na brejky, po jednom z nich uvolnil Patrik Fišer na hranici šestnáctky Matěje Brnického, jeho pěknou střelu k tyči však vyrazil domácí gólman na rohový kop.



Po změně stran se domácí sice snažili, měli optickou převahu, Sapeláci však hráli velmi zkušeně a nepouštěli soupeře do vyložených šancí, se střelami z dálky si s přehledem poradil pozorný Petr Koubek. V 64. minutě unikl po levé straně David Padrnos, zatáhl míč do šestnáctky a naservíroval míč Patriku Fišerovi 0 - 2. V 71. minutě vystřídal dnes nevýrazného Kubu Szaboa  jeho jmenovec Kuba Lokvenc. V 76. minutě předložil David Padrnos další gólovou přihrávku - tentokrát Petru Barákovi, který byl po šedesátimetrovém sprintu sražen, domácí obránce byl vyloučen a Luboš Rychtecký přidal z pokutového kopu třetí gól Sapeláků. Potom jsme ještě dvakrát vystřídali / v 80. minutě Páťu Fišera uzdravený Robert Černý a v 85. minutě Davida Padrnose Jirka Babínek junior/ a v pohodě dokráčeli ke konečné výhře 0 - 3 a pěkným třem bodům z hřiště soupeře. I nadále se tedy držíme na špici tabulky /ztrácíme jeden bod na druhý tým Ždírce a třetí tým Náměště a právě se Ždírcem hrajeme další utkání doma. Je tedy stále o co hrát, snad dáme mančaft aspoň trochu do kupy a závěrečných pět kol si ještě pořádně užijeme.



Nejlepší hráči Sapeláků: Petr Barák, Honza Vacek.



Sudí: Porubka, Beneš, Tomášek, bez žk, čk: 1-0 /75. Jiří Hlaváček/, 100 diváků.



Góly:2. David Padrnos, 64. Patrik Fišer, 76. Luboš Rychtecký  /PK/.



Sestava: Koubek - Šebesta, Rychtecký, Reiterman, Barák - Slezák, Brnický,Vacek, Fišer /80.Černý/, Szabó /71. Lokvenc/ - Padrnos /85. Babínek/.






zpět na seznam aktualit