Aktuality

04.05. 2014 FK Světla nad Sázavou - SAPELI POLNÁ 1 - 1 /1-0/

ikona6.jpg

Sapeláci chtěli uspět i ve třetím utkání během týdne / po výhrách nad Pacovem a Žirovnicí/, ale hned ve dvanácté minutě přišla komplikace.Po vymyšleném faulu zahrávali domácí standartku, na jejímž konci byla hlava Čuříka a domácí vedli 1-0. Sapeláci přidali, v první půli byli lepším týmem, bohužel řadu tutovek, do kterých se dostávali hlavně David Padrnos a Kuba Szabó jsme nedokázali proměnit, navíc David Padrnos nastřelil tyč. V druhé půli se hra vyrovnala, i domácí se dostávali do možností, ale výborně chytajícího Pavla Krpálka již překonat nedokázali.V šedesáté minutě vysunul Milan Špendlíček Kubu Szaboa a ten vyrovnal na 1-1.Do konce utkání stojí za zmínku pouze likvidační zákrok na Matěje Brnického, po kterém kupodivu nebyl domácí hráč vyloučen. Naši hráči se snažili o kombinační hru, neměli to však jednoduché, protože styl domácích - po celé utkání nakopávané balóny naši hru a fotbal vůbec skoro  nedovoloval.



Naši hráči zaslouží za uplynulý týden velkou pochvalu. Ve velmi kombinované sestavě získali sedm bodů z možných devíti i jejich herní projev v posledních dvou utkáních byl velmi dobrý.Odměnou nám je stále umístění na nádherném třetím místě, dokonce jsme stáhli druhou Náměšť na jediný bodík....Je však třeba říct, že není až tak důležité zda jsme třetí nebo šestí, důležitý je pocit že všechny baví být pospolu a společně se na hřišti vydat!!! V neděli nás čeká šlágr kola, utkání třetího s prvním - hostíme jasného vítěze krajského přeboru tým Slovanu Havlíčkův Brod.Věříme, že si toto utkání spolu s našimi hráči užijeme a že oba týmy předvedou kvalitní fotbal. Naši příznivci se mají na co těšit.



Sudí: Kliener, ŽK: 2-4, bez vyloučených, 250 diváků.



Sestava: Krpálek - Tržil, Reiterman,Barák, Špendlíček - Matějíček /72.Lokvenc/,Vacek, Brnický, Szabó, Slezák /46. Šebesta/ - Padrnos.



 



 



 






zpět na seznam aktualit