Aktuality

27.04. 2014 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ PACOV 3 - 1 / 1-0/

ikona6.jpg

Zcela zdecimovaný sapelácký soubor  /zranění Fišer a  Černý, vykartovaní Tržil a Reiterman, Rychtecký v USA, do utkání nakonec zasáhli zranění Barák,Vacek a Zamazal - ten však musel v 18. minutě střídat.../ nastoupil proti poslednímu týmu tabulky Slavoji Pacov a pokud si někdo myslel že to bude jednoduché utkání, tak se šeredně spletl. V první desetiminutovce sice mohl Padrnos dvakrát skórovat, jednou ho vychytal Basík a podruhé vystřelil nad. Potom hra upadla do podprůměru, domácí útočnici Padrnos a Szabó byli málo nebezpeční a tak úvodní gól utkání v 28. minutě  obstarali záložníci. Slezák unikl po pravé straně, předložil míč na hranici malého čtverce Brnickému a Sapeláci vedli 1-0. O tři minuty později unikl Padrnos soupeřově obraně a stoper Svoboda ho stáhl za dres, následovala červené karta a bomba Szaboa z přímého kopu - gólman Basík však celek Pacova podržel.



Do druhé půle opět domácí nastoupili jako by se nemohlo nic stát a trest přišel brzy. Rohový kop hostí vyboxoval Koubek na hranici šestnáctky a zam se do něj opřel pacovský Kabíček a na jeho pumelenici neměl náš gólman nárok 1-1.



Potom se konečně probudili oba naši útočníci a po jejich vzájemné spolupráci "udeřil" v 64. minutě Padrnos 2-1. O tři minuty později opět skóroval Padrnos, tentokrát mu "přihrával" Brnický. Jelikož se až do konce nezáživného utkání již na skóre nic nezměnilo, zvítězili naši borci 3-1 a stále si drží nádherné třetí místo. Je však třeba podotknout, že i přes velmi kombinovanou sestavu a nepříliš dobrý zdravotní stav našich hráčů byl náš výkon velmi špatný a na jiného soupeře by asi nestačil.Řada hráčů hrála hodně pod své možnosti, což je nejen velká škoda, ale "berou" tím chuť ostatním hráčům i realizačnímu týmu. Již ve čtvrtek nás čeká další zápas / v 16.30 s Žirovnicí ve Stáji/ a nečeká nás nic lehkého. Budeme hrát prakticky s totožným kádrem co v neděli a musíme zabrat!! Nedělní výkon by na soupeře nestačil! Všichni hráči musí hrát naplno, jsme jeden mančaft!!!



Rozhodčí: Tesař, žk: 2-2, čk: 0-1 /31. Svoboda/, diváků: 100.



góly: 28. Brnický, 64. a 68. Padrnos - 60. Kabíček



Sestava: Koubek - Špendlíček,Šebesta, Barák,Zamazal /18.min.Lokvenc/ - P. Matějíček, Brnický, Vacek, Slezák - Padrnos, Szabó /78. M. Matějíček/.



Nejlepší hráči: Brnický, Špendlíček, Šebesta.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



Góly: David Padrnos 2x, Matěj Brnický 1x.






zpět na seznam aktualit