Aktuality

05.04. 2014 Huhtamaki Okříšky - SAPELI POLNÁ 1 - 1 / 0-1/

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli na utkání do Okříšek s cílem získat alespoň bod, s týmem neodcestoval Jirka Šebesta / v neděli vstřelil oba góly "B" týmu/ a Pavel Matějíček /taktéž hrál v neděli za "B" tým/. Sapeláci sehráli v první půli vyrovnanou partii a navíc dokázali z rychlého protiútoku po ose Honza Vacek, Matěj Brnický, Kuba Szabó posledně jmenovaným skórovat.Do druhé půle vystřídal nevýraznéhoˇPáťu  Fišera Milan Špendlíček, domácí však přesto zvyšovali tlak a několikrát jsme měli štěstí, zvláště při Jůzově střele do břevna.Snažili jsme se podnikat rychlé protiútoky, o jejich lepší využití jsme se připravili buď sami  /špatně sehranou finální přihrávkou, případně ofsajdem/ nebo se o to postaral pomezní sudí z nedalekého Krahulova, který nás hrubě a úmyslně poškodil při úniku Davida Padrnose.V 72. minutě domácí šťastně vyrovnali Dubským.V závěru se hrálo nahoru - dolů, oba týmy chtěly rozhodnout, blíže k tomu měli Sapeláci. Po nádherné "sapelácké" Špendlíčkově české uličce trefil David Padrnos tyč Fialovy branky.....



Odjeli jsme pro bod, který jsme nakonec získali.V samotném závěru utkání jsme byli blízko výhře.........



Nejlepším hráčem  byl kapitán Sapeláků Tomáš Reiterman / jeho naprosto čisté souboje s domácím kapitánem Kotrbou byly ozdobou utkání/, dobře mu sekundovali Petr Barák, Matěj Brnický a Honza Vacek.



Góly: 72. Dubský - 13. Szabó



Sudí: Porupka, žk: 1-2, 210 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman,Zamazal,Barák - Fišer /46.Špendlíček/,Brnický,Rychtecký,Vacek,Szabó /64.Slezák/ - Padrnos.






zpět na seznam aktualit