Aktuality

18.10. 2010 Sapeli Janovice - Ledeč 3 - 0

ikona1.jpg

Sapeláci nastoupili do utkání bez zraněného kanonýra Davida Padrnose s cílem kolektivně nahradit jeho střeleckou potenci a získat tři body v domácím prostředí.
V prvních minutách zápasu přestřelil branku ve vyložené pozici kapitán Milan Špendlíček,o chvíli později nedal tutovku Matěj Brnický - z pěti metrů nastřelil pouze tělo hostujícího gólmana.Po rohovém kopu hlavičkoval nad branku Robert Černý,skórovat se nepodařilo ani dvojici Marek Zamazal- Petr Barák.Ve 30.minutě si tato dvojice spolupráci zopakovala a Petr Barák přesnou střelou k tyči otevřel skóre.Sapeláci se však dopustili i několika hrubých chyb ,ale hostující útočníci je nedokázali využít.
V utkání střídali Sapeláci dobré okamžiky s horšími,nicméně byli aktivnějším týmem a v 60.minutě se konečně prosadil svojí tradiční "jedovkou" Milan Špendlíček 2 - 0.Třetí gól přidal po nejhezčí akci zápasu po přesném centru Matěje Brnického hlavičkou Petr Barák.
Sapeláci tedy vyhráli rozdílem třídy,na druhou stranu jejich hra několikrát silně zaskřípala - zvláště hra stoperské dvojice nebyla bez chyby.Naopak suverenním dojmem působil výkon Petra Koubka a nejlepším hráčem na hřišti byl bezesporu útočník a střelec dvou gólů Petr Barák.
Poločas 1-0,sudí Pátek /Břeclav/,žk 1-3,bez vyloučených,diváků 60.
góly: 30. a 75.Barák,60.Špendlíček.
Sestava: Koubek-Černý,Reiterman,Tržil,Šebesta-Zeman /86.Lapeš/,Vacek,Špendlíček,Brnický-Barák /85.Musil/,Zamazal /63.Cvach/.





zpět na seznam aktualit