Aktuality

02.03. 2014 Slovan Havlíčkův Brod /U 19/ - SAPELI POLNÁ 2 - 1 /1-1/

ikona6.jpg

Již v úvodu utkání našel Szabó na hraně šestnáctky Fišera a ten si brilantně poradil s dvěma beky i gólmanem.V první půli se hrál rychlý,pohledný fotbal a brodští naběhaní ligoví dorostenci, hrající pěkně od podlahy byli Sapelákům velmi kvalitním soupeřem. Bohužel Sapeláci druhý gól nepřidali a tak přišel trest a těsně před půlí domácí polovlastním gólem vyrovnali 1-1.
Do druhé půle přišli na hřiště Koubek, Matějíček a Padrnos, ale domácí už měli fyzicky navrch, přesto měli Sapeláci šance. Jenže domácí gólman vychytal Padrnose, další dvě hlavičky našeho kanonýra skončily těsně nad a tak opět uhodilo na druhé straně a v 80. minutě domácí utkání rozhodli 1-2.

Sapeláci si po dvou týdnech hrubé přípravy osahali míč a v první půli to nevypadalo vůbec špatně.
V druhé již kvalitní soupeř unavené Sapeláky (pátek trenál, sobota posilka,neděle zápas/ jasně přehrával, přesto při lepším řešení situací /Szabó/ mohl výsledek dopadnout jinak.
Utkání bylo kvalitní, běhavé a naprosto splnilo účel.Prakticky všichni hráči ho poctivě odhrábli.

gól: 2. min Fišer

Sestava: Krpálek /46.Koubek/ - Tržil,Špendlíček,Lokvenc /46.Barák/,Šebesta - Slezák /60.Vacek/,Brnický, Vacek /46.Matějíček/,Fišer,Szabó /70. Lokvenc/ - Barák /46. Padrnos/.





zpět na seznam aktualit