Aktuality

11.02. 2014 SOUSTŘEDĚNÍ V TATRÁCH

ikona8.jpg

Sapeláci již počtvrté absolvovali náročné soustředění v Nízkých Tatrách. Při neúčasti hlavního trenéra Honzy Chramosty / je v rekonvalescenci po nedávné operaci ramene/ vedli jednotlivá pracoviště oba asistenti Petr Dvořáček a Petr Klíma, které doplnila kondiční trenérka Dana Melicharová a předseda klubu Jiří Babínek. Hráči měli v údolí pod Dumbierom vytvořeny výborné podmínky jak k nabírání fyzické kondice tak k relaxaci. S týmem odcestovali na "zkoušku" i dva novici, kteří se v kolektivu velmi dobře uvedli.
Hráči pracovali na soustředění velmi svědomitě, za což byli odměněni nejen řádnou relaxací ve vířivce a saunách, ale i svezením na sjezdovce, výletem do krasové jeskyně a v závěrečném večeru i návštěvou koliby s pravým nefalšovaným zbojníkem Márou.I přes mírnou komplikaci s objednaným busem, vše dobře dopadlo a tak k plné spokojenosti chyběl pouze sníh v běžecké stopě.
O zdravé stravování se opět výtečně starala rodina Medveďových,v jídelním lístku byly samé slovenské speciality včetně suprové kapustnice.
Klidné a dobře vybavené ubytování včetně doprovodných výletů zajistil Slezi, za což mu patří velký dík. Taktéž jeho rodině moc děkujeme.
Všichni věříme, že se pětidenní náročné úsilí našich borců opět zúročí v mistrovských bojích na fotbalovém trávníku.





zpět na seznam aktualit