Aktuality

04.10. 2010 TJ Sapeli Janovice - FK Humpolec "B" 4 - 0

ikona1.jpg

Sapeláci chtěli pokračovat ve vítězné sérii a připsat si deváté vítězství v řadě,ale cesta ke třem bodům byla velmi trnitá.
Humpolečtí poctivě bránili v jedenácti lidech,polovinu hřiště překročilo jen sporadicky pár hráčů.Tím měli Sapeláci v zahuštěném prostoru velmi složitou situaci a šancí si tudíž vypracovávali méně,než v minulých utkáních.V první půli nedal do prázdné branky Vráťa Cvach,Tomáš Reiterman otřel svou petelici o břevno hostující svatyně.Další možnosti měl David Padrnos a Petr Barák,ale nedali je a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.
V druhé půli domácí ještě přidali a skóre utkání se začalo postupně měnit.Po standartce dorážel v 53.minutě do odkryté branky Jirka Šebesta a Robert Černý a druhému jmenovanému se to nakonec podařilo.V 63.minutě už to bylo 2-0,ideální přihrávku velmi dobře hrajícího Honzy Vacka s přehledem proměnil Petr Barák.Potom následovaly další možnosti,série střel Milana Špendlíčka,sólo Petra Baráka i Padryho ke gólu taktéž nevedly.Krásný lob Honzy Vacka skončil na spojnici tyče a břevna.Nakonec se pak Sapeláci zvýšení skóre přece jen dočkali.V 89. minutě nechytatelně vypálil Marek Zamazal 3-0 a skóre uzavřel v 90.minutě David Padrnos.
Sudí:Šetek,80 diváků,žk 1-1,bez vyloučených.
góly: 53.Černý,63.Barák,89.Zamazal,90.Padrnos.
Sestava: Koubek-Tržil,Černý,Šebesta,Reiterman-Brnický,Vacek,Špendlíček,Barák-Cvach /68.Zamazal/,Padrnos:





zpět na seznam aktualit