Aktuality

11.11. 2013 SKVĚLÝ PODZIM SAPELÁKŮ

pohar.jpg

I v letošním soutěžním ročníku 2013/2014 jsou Sapeláci opět velmi úspěšní a dobře tak navazují na úspěchy svého klubu z minulosti.Přestože klub funguje ve velmi skromných podmínkách a o svém pokračování v krajských soutěžích se rozhoduje z roku na rok, přesto musíme být s našimi výsledky velmi spokojeni. "A" tým skončil po podzimní části krajského přeboru na skvělém třetím místě,"B" tým je ve III. třídě OP Jihlavska dokonce druhý. Velké poděkování zaslouží všichni hráči obou týmů, kteří se o výborné výsledky zasloužili.Rovněž trenéři obou týmů Jan Chramosta, Petr Klíma,Petr Dvořáček a Josef Boháček odvedli velký kus poctivé práce.Nesmíme zapomenout ani na obrovské penzum práce odvedené manžely Komárkovými.
Zásluhou Ládi Cinka a dalších bývalých hráčů se v letošním roce výrazně zaktivizovala činnost staré gardy Sapeláků.
Ještě jednou všem díky za to,že stále držíme pospolu, že se ve Stáji hraje již 18 let krajský fotbal a že ho společnými silami držíme stále na vysoké úrovni.
Děkujeme všem kteří nás podporují,zvláště pak generálním partnerům firmám SAPELI a.s,. a SABRA dřevovýroba s.r.o.,snad Vám naše výsledky dělají radost!





zpět na seznam aktualit