Aktuality

06.11. 2013 LETOS NAPOSLEDY NA FOTBAL

ikona9.jpg

O tomto víkendu se hrají poslední mistrovská utkání. Oba dva naše týmy mužů mohou být s podzimní částí spokojeni, oba dva týmy jsou ve svých soutěžích na třetím místě a jistě ještě budou chtít přidat nějaký ten bodík do tabulky.
Sapelácké "Áčko" zajíždí již v sobotu na horkou půdu Čáslavic. Čeká nás těžká fotbalová bitva na podmočeném terénu, domácí prohrávali v posledním kole již 0-3 s Jaroměřicemi, přesto ještě dokázali utkání zremizovat.Budeme věřit, že naši borci utkání zvládnou, nepodlehnou prostředí a v duelu s bojovným soupeřem vedeným záložníkem Šimkem a útočníkem Horvátem uspějí.Byla by to velmi pěkná tečka za úspěšnou podzimní sezónou.
"Béčko" Sapeláků nastoupí v neděli ráno v tradičním čase proti celku Střížova. Do utkání nezasáhne řada zraněných /Robert Černý,Dan Pekárek,Lukáš Pekárek,Jirka Babínek,Libor Bratršovský, v trestu je Martin Bratršovský/, přesto povinnost domácího prostředí i umístění v tabulce velí našim borcům získat tři body. Zda se jim to podaří můžete vidět v neděli od půl jedenácté.
PŘIJĎTE SE PODÍVAT NA POSLEDNÍ ZÁPASY LETOŠNÍHO ROKU!





zpět na seznam aktualit