Aktuality

20.10. 2013 SAPELI POLNÁ - SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE 4 - 0 /2-0/

ikona6.jpg

Po vzájemném desetiminutovém "oťukávání" se začal hrát fotbal a Sapeláci v něm měli jednoznačně navrch. Ve 13. minutě se uvolnil Jakub Szabó a kanonýr Sapeláků David Padrnos poprvé rozjásal domácí. V 22. minutě se domácí zlobili na rozhodčího,když gólman Budějovických srazil útočníka Sapeláků Jakuba Szaba - penalta se však nekopala.Situace přinesla hodně emocí a pokračování měla v druhé půli.Hosté začali být aktivnější, ale do žádných šancí se nedostali. Naopak těsně před odchodem do kabin opět zaúřadovala dvojice Jakub Szabó -David Padrnos a posledně jmenovaný vstřelil druhý gól a tím i desátý v letošní sezóně.Do druhé půle nastoupil na hrot Luboš Morkus a tento tah trenérů se maximálně vydařil.Prvně z 25 metrů rozezvučel tyč hostující branky a potom v 56. minutě se výborně zorientoval v šestnáctce soupeře a vstřelil třetí gól Sapeláků.
V 57.minutě si sudí Tomášek VYMYSLEL vyloučení našeho kapitána Tomáše Reitermana, navíc hosté kopali pokutový kop, který však zahodili.Sapeláky tak čekala více než půlhodina v deseti mužích....Honza Vacek vystřídal Davida Lacinu,tým se ještě více semknul a i v oslabení dokázal být na hřišti dominantním týmem.V 72. minutě zaváhal hostující gólman a Luboš Morkus potěšil svůj tým nádherným lobem 4-0. A jelikož Sapeláci i přes další šance /Morkusův lob, levačka Honzy Vacka,hlavička Rychteckého/ již další gól nevstřelili - zůstal tento výsledek jako konečný.
Celý tým Sapeláků je třeba pochválit za kvalitní a obětavý výkon,se kterým "nezacloumalo" ani vymyšlené vyloučení našeho kapitána Tomáše Reitermana.Video z utkání má k dispozici DK KFS Vysočina, sporné situace si prohlédne a jistě rozhodne spravedlivě.
Našim hráčům patří poděkování a věříme, že i ve zbývajících třech utkáních podají stejně kvalitní výkon jako včera s Buďejovicemi a že ještě přidají nějaké ty body.

Sudí:Tomášek O.,Sláma,Tomášek P.,žk:2-1, čk:57. T.Reiterman.
Diváků:100
góly:13. a 45. David Padrnos
56. a 72. Luboš Morkus

Nejlepší hráči:Rychtecký,Brnický,Szabó.

Sestava: Koubek - Zamazal,Tržil,Reiterman,Barák - Szabó,Rychtecký /87.Slezák/,Brnický,Fišer,Lacina /64.Vacek/-Padrnos /46.Morkus/.





zpět na seznam aktualit