Aktuality

13.10. 2013 Tatran Ždírec n/Doubravou - SAPELI POLNÁ 4 - 0 /2-0/

ikona6.jpg

Ždírecké hřiště je pro naše hráče začarované, ještě nikdy na něm nebodovali, nejinak tomu bylo o tomto víkendu. V minulém ročníku nám Dekora nastřílela potupnou "šestku", / nejvyšší prohra v krajských soutěžích v historii klubu/ včera to bylo o "něco málo" lepší, dostali jsme "čtyřku". A opět to byla prohra zcela zbytečná, ke které vedl netaktický a hlavně naivní výkon našich hráčů.
Všechna předsevzetí o úspěchu vzala za své již v deváté minutě, kdy Mára Zamazal nereagoval na pokyn gólmana Krpálka, míč mu nenechal a hlavou dosáhl čistého vlastence 1-0 pro domácí. I v dalších rolích včerejšího utkání byl Mára. Při dvou dalekonosných standartkách vystrašil domácího Rezničenka /hostuje od nás ve Ždírci/ v brance domácích, jednou "Réza" míč vyrazil, jednou ho zachránilo břevno.V 37.minutě udělal Szabó kličku navíc v šestnáctce domácích, přišel o míč,následoval rychlý brejk,kterému nezabránil ani Lukáš Slezák ani Mára Zamazal a Krpálek byl bez šance. Za stavu 0-2 se šlo do kabin.
Druhou půli začali lépe Sapeláci,Patrik Fišer nastřelil břevno, Kuba Szabó šel sám na Rezničenka a šanci trestuhodně promarnil,potom nastřelil Morkus tyč.......A tak přišel trest, Krpálek neudržel střelu Pátka zpoza šestnáctky a ten si k údivu všech vyražený balon doběhl a dorazil do sítě.To byl definitivní zlom v utkání a domácí přidali v 67. minutě čtvrtou branku,kdy Mára Zamazal nesmyslně reklamoval ofsajd místo, aby se soustředil na bránění.To byl ostatně jeho velký problém a to nejen ve včerejším utkání, i když včera v podstatě jeho přehnaná aktivita velmi ovlivnila zápas.Rovněž tak, jako netaktická hra a malá či žádná bojovnost několika hráčů. Je to škoda, ale jedeme dál. Sezóna je rozehraná dobře a i když nám velmi citelně chybí osa týmu Tomáš Reiterman,Milan Špendlíček a David Padrnos určitě jsme schopni ve čtyřech zbývajících utkáních podat dobré výkony a přidat nějaké body. Nejlépe již tuto neděli v duelu s Moravskými Budějovicemi.

Sudí: Šula, ŽK:3-4, bez vyloučených. Diváků: 120.
Sestava: Krpálek - Tržil,Rychtecký,Barák,Zamazal /80.Černý/- Fišer,Brnický,Vacek,Morkus,Slezák /46.Lacina/ - Szabó /70.Vystrčil/.





zpět na seznam aktualit