Aktuality

29.09. 2013 Slovan Havlíčkův Brod - SAPELI POLNÁ 2 - 0 / 1-0/

ikona6.jpg

Utkání prvního s druhým mělo být oslavou fotbalu, byl to však jen slabý odvar.Domácím stačil k zisku tří bodů hodně průměrný výkon, naši podali nebojím se říci výkon podprůměrný a tak si přítomní diváci asi vůbec nepřipadali na utkání špičky krajského přeboru. Fotbal to byl vesměs nudný, fotbalových akcí jako šafránu. Na obhajobu domácích je třeba říci, že již od první minuty vedli a tak nemuseli nikam spěchat.V první minutě zahrával trestný kop z cca 40 m Klusák, gólman Koubek situaci podcenil a domácí vedli.Po celou první půli měl Slovan jasně navrch,Sapeláci nepodrželi míč a kloudně si nepřihráli. Ukázkovým příkladem bylo nevyužití kiksů Tůmy, nedotažení akcí Szaboa a Fišera.První půle tak skončila vedením domácích 1-0.
Do druhé půle vstoupili Sapeláci s cílem zvýšit aktivitu a poprat se o výsledek, avšak nebýt výtečného zákroku Koubka v první minutě druhé půle bylo by zle.....Potom se již osmělili Sapeláci a na deset minut ovládli hru a Zamazal vypálil nádherně do Šibenice - Kučírek však potvrdil svoje kvality. V 56. minutě zahrával rohový kop Klusák, Nechvátal míč přizvedl a Vopršal se z hranice šestnáctky trefil přesně 2-0.
Od té chvíle se utkání dohrávalo, zvláště příchody Laciny a Vystrčila nepřinesly očekávaný efekt, ba naopak.Průměrné utkání upadlo do nudného podprůměru. Nemá cenu dnes rozebírat komu se dařilo a komu ne, otázka spíše zní jak hráči k utkání přistoupili, zda odevzdali v utkání maximum atd.......
Ne každé utkání se vydaří a našim hráčům můžeme jistě za prozatimní výkony a výsledky poděkovat, ale dnešní výkon byl hanebný, bez chuti a náboje. Víc se k tomu již nebudeme vracet.Již ve středu nás čeká další zápas, od 16.00 hostíme na domácím stadionu ve Stáji třetí tým tabulky 1. FC Jemnicko.
góly: 1.Klusák,56.Vopršal.
Sudí: Křenek, poločas 1-0, žk:2-1, bez vyloučených.Diváků 170.

Sestava: Koubek - Tržil,Reiterman,Zamazal /84.Pekárek/,Barák - Szabo /71.Lacina/,Brnický ,Rychtecký,Vacek /46. Morkus/,Fišer -/76.Vystrčil/ - Padrnos.





zpět na seznam aktualit