Aktuality

15.09. 2013 Slavoj Pacov - SAPELI POLNÁ 0 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili již ke třetímu utkání během sedmi dnů a po dvou vítězstvích / s Humpolcem doma a v Žirovnici/ chtěli uspět i na půdě posledního Pacova. Dobře však věděli, že to bude velmi těžké utkání s mladým a velmi důrazným soupeřem a že to bude velmi bolet.....Navíc trenérskému triu Jan Chramosta,Petr Dvořáček a Petr Klíma nadále chyběl distancovaný Luboš Morkus, zraněný David Lacina,Jan Vacek odcestoval do zahraničí,zraněný je i Patrik Fišer, ale při zranění kapitána Milana Špendlíčka musel v druhé půli nastoupit.
Samotné utkání začalo skvěle.Již v první minutě utkání uvolnil Jakub Szabó Davida Padrnose, ten unikl a jeho levačka mířila přesně k levé tyči domácí branky - Sapeláci vedli 0-1.Sapeláky vedení ukolébalo, domácí zvýšili aktivitu a důraz a v 8. minutě zachránil Pavel Krpálek.Při zákroku se zranil, ale obětavě utkání dochytal.Sapeláci měli další velké šance - David Padrnos a Jakub Szabó, bohužel bez gólového efektu.Hra se ze strany domácích přiostřila, sudí tvrdou hru pouštěli, některé zákroky na Sapeláky /zvláště fauly na Špendlíčka a Padrnose/ byly hodně za hranicí ....- Sapeláci začali "řečnit",ztrácela se koncentrace, přibyly zbytečné žluté karty.
Po poločasové promluvě trenérů se tým uklidnil,Luboš Rychtecký nedal tutovku, po něm i Jakub Szabó a David Padrnos. Domácí se začali čím dál víc osmělovat a bylo jich plné hřiště.Jejich nakopávané míče zachytávala obrana Sapeláků a gólman Pavel Krpálek, který musel předvést dva excelentní zákroky, aby Sapelákům udržel vítězství. Nakonec tedy rozhodl o zisku dalších
třech bodů gól Davida Padrnose z první minuty.
Nejlepší hráči: Pavel Krpálek,Petr Tržil, David Padrnos.
Gól: 1.min - David Padrnos.
Sudí: Straka, žk: 3-4, bez vyloučených. Diváků:120, Poločas: 0-1.
Sestava: Krpálek - Tržil,Reiterman,Zamazal,Barák- Rychtecký,Špendlíček /53,Fišer/,Brnický,Vystrčil,Szabó /90.Lacina/ - Padrnos /90.Slezák/.





zpět na seznam aktualit