Aktuality

08.09. 2013 SAPELI POLNÁ - FK HUMPOLEC 3 - 1 / 2-1/

ikona6.jpg

Sapeláci začali utkání nebojácně a do velké šance se dostal ve třetí minutě Kuba Szabó, jeho bomba však minula Křížovu branku. O dvě minuty později sapelácká obrana špatně zareagovala - dva hráči kteří byly v ofsajdu nehráli a na třetího,který vybíhal zpoza našich hráčů jsme nezareagovali, ten v klidu odcentroval a Pícha to měl před Koubkem jednoduché O-1. Sapelákům nějaký čas trvalo než se otřepali ze studené sprchy, ale postupně začali zabírat naplno a za zvýšenou aktivitu přišla i odměna. V 26. minutě byla na konci krásné kombinace placírka Matěje Brnického, kterou uklidil míč do prázdné humpolecké svatyně. Po další skvělé kombinaci mohl otočit skóre Patrik Fišer, v jasné pozici byl postrčen....a nedokázal zakončit.V 38. minutě zahrál Kopic pomalou malou domů,kterou vystihl Kuba Szabó a domácí vedli 2-1. V první půli stojí za zmínku ještě ostrý a žlutou kartou nepotrestaný zákrok na Padrnosovy achilovky, který naštěstí "odskákaly" jen zánovní kopačky.....
V druhé půli měli optickou převahu humpolečtí hráči, ale přes zodpovědně a obětavě hrající Sapeláky se prosadili jen jednou a jejich střela nešla mezi tyče. Naopak dvě minuty před koncem se prosadil po samostatné akci Honza Vacek - na jeho střelu z hranice šestnáctky byl hostující gólman krátký 3-1.
Domácí tým předvedl kvalitní výkon a zaslouženě získal tři body za vítězství nad favorizovaným soupeřem.Nyní nás čekají dvě utkání venku / ve středu v Žirovnici, v neděli v Pacově/ a chtělo by to přivézt nějaký ten bodík.
Nejlepší hráči: Fišer,Tržil,Vacek.
Sudí:Klement,žk: 2-2, bez vyloučených. Diváků:120.
Góly: 26.Brnický,38.Szabó,88.Vacek - 5.Pícha.
Sestava:Koubek-Tržil,Reiterman,Zamazal,Barák-Fišer /82.Slezák/,Špendlíček,Vacek/90.Lacina/,Brnický - Szabó/71.Rychtecký,Padrnos /79.Vystrčil/.





zpět na seznam aktualit