Aktuality

11.08. 2013 SAPELI POLNÁ - ČÁSLAVICE-SÁDEK 4 - 1 /2-0/

ikona6.jpg

Sapeláci do utkání doslova vlétli, bylo jich plné hřiště a "Černé kočky" nevěděli kam dřív. Dvě tutovky spálil Szabó, potom již udeřilo.V 18. minutě si na krásnou uličku Brnického naběhl Padrnos a jeho zakončení bylo bezchybné. I nadále bylo na hřišti jen jedno mužstvo - a to byli modrobílí Sapeláci. Další možnost měl "spalovač dne" Szabó, ale opět ho vychytal hostující gólman, blízko ke gólu měl i Padrnos.V 32. minutě však podruhé udeřilo, před brankou hostí vznikl velký závar, který ukončil bombou Vacek a domácí vedli 2-0.S tímto výsledkem se šlo o poločase do kabin.
I v druhé půli pokračovali Sapeláci v nátlakové hře a vytvářeli si další šance.Jednu z nich neproměnil Szabó, druhou Lacina. Po ideální přihrávce Padrnose minul z kroku Fišer. V 51. minutě se domácí kanonýr Padrnos již nemýlil a Sapeláci vedli 3-0. Lacina dorážel po krásné kombinační akci do prázdné branky, trefil však bohužel jen břevno....Vše si vynahradil v 78. minutě, kdy vymíchal beky soupeře a křížnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi šanci 4-0.
Čtyři minuty před koncem se nakonec radovali i hosté a snížili z přímého kopu střídajícím Menčíkem a vyšli tak z jednoznačného utkání s celkem přijatelným výsledkem. Pokud by totiž domácí borci měli trochu lepší produktivitu z vytvořených gólových šancí, muselo by být skóre minimálně dvojnásobné.
Celý domácí tým zaslouží pochvalu za aktivní, bojovný a fotbalový projev, jen ta koncovka by měla být lepší.
Nejlepší hráči: Rychtecký, Padrnos, Vacek.

sudí: mgr. Beneš, žk: 0-4, bez vyloučených. 150 diváků.

góly:18.a 51.Padrnos,32. Vacek,78.Lacina - 86.Menčík.

Sestava:

Krpálek - Tržil,Reiterman,Špendlíček,Zamazal - Lacina,Rychtecký,Szabó /50.Fišer/,Brnický,Vacek /80.Vystrčil/ - Padrnos /75. Morkus/.





zpět na seznam aktualit