Aktuality

06.09. 2010 TJ Sapeli Janovice - FC Chotěboř 5 - 1

ikona1.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání impozantně a již po několika vteřinách od úvodního hvizdu skóroval po nacvičeném signálu Zeman.Uběhly sotva dvě minuty zápasu a skóre se opět měnilo.Na rozdíl dvou gólů zvýšil jeslemi David Padrnos.Sapeláci pokračovali v dobrém výkonu a přestože měli hosté míč ve středu pole častěji na kopačkách byli to domácí,kteří si vytvářeli další a další možnosti.Do půle se však již nezměnilo,přestože zvláště Vráťa Cvach spálil co se dalo.
I v druhé půli začali Sapeláci od podlahy a gólman hostí nevěděl kam dřív.....Běžela 54.minuta a David Padrnos zvýšil již na 3-0,další tutovky spálil opět Padrnos,Cvach,Špendlíček a Šebesta.Z ojedinělé střely snížil hostující Langer v 67.minutě.V 74. minutě nastoupil Marek Zamazal,hru výrazně oživil a připravil na podnose dva další góly Davidu Padrnosovi,který vstřelil v tomto utkání čtyři branky.Domácí chtěli přidat ještě další góly,ale hostujícího gólmana již va zbylém čase nepřekonali,přesto vyhráli vysoko a zaslouženě 5-1.Kladem utkání byl návrat Matěje Brnického po operaci na fotbalový trávník.
Poločas 2-0,sudí Masopust,80 diváků,žk:2-3,bez vyloučení.
Góly: 1.Zeman,3.54.75.77.Padrnos-67.Langer
Sestava: Koubek-Tržil,Černý,Zeman,Šebesta-Brnický/85.Lapeš/,Špendlíček,Vacek,Barák-Cvach/74.Zamazal/,Padrnos /87.Musil/.





zpět na seznam aktualit