Aktuality

17.07. 2013 OSLAVY 35.VÝROČÍ ZALOŽENÍ TJ JIŽ TUTO SOBOTU

pohar.jpg

Termín oslavy 35.výročí založení TJ se neúprosně blíží a soupisky jednotlivých týmů které se představí na stajském trávníku nabírají reálné obrysy.
Start v týmu staré gardy Sapeli již přislíbili tito hráči:
Libor Bratršovský,Jarda Vala,Luboš Šerejch,Pavel Dufek,Mirek Vavera, bratři Boháčkové,Petr Horský,Josef Smejkal, Vladislav Cink,Robert Melichar,Luděk Chmelař,Aleš Neubauer,Luboš Klimeš,Jarda Voráček,Bratršovský Pavel,Jiří Babínek,Jindřich Vampola.Jako host nastoupí Jiří Šmrha ml.
Start v týmu Sapeli Janovice /1996-2011/ již přislíbili tito hráči:Pavel Krpálek,Rudolf Šebek,Jan Chramosta,Petr Klíma,Petr Dvořáček,Libor Hamara,Robert Šimánek,bří Fišerové,Martin Křenek,Karel Špendlíček,Martin Špendlíček,Josef Soural,Franta Kabátek,Dan Karásek,David Jirgl,Ján Bdžoch,Jakub Lokvenc,Petr Pytlík,Vít Ohnsorg,Marek Tlačbaba.
Sestava staré gardy Sokola Puklice zatím není k dispozici.
Čtvrtým týmem který se představí na akci "Špendla slaví 40" je domácí "A" tým, který bude až na jednoho hráče kompletní. Chybět bude pouze Luboš Morkus, který bude v zahraničí.Tým ještě doplní Karel Klimeš který hrál v dresu Sapeli v minulé sezóně.
Na slavnostní odpoledne dorazí i hráči,které již na hřiště ze zdravotních důvodů nemohou, ale podle jejich reakcí se na setkání velmi těší / jsou to například Leoš Voráč,Radek Homoláč,Josef Šimánek /.
Oslavy 35. výročí založení naší tj a 40. narozenin našeho kapitána Milana Špendlíčka se zúčastní řada vzácných hostů. Předseda představenstva SAPELI a.s. pan ing. Jaroslav Vrtal, členka dozorčí rady SAPELI a.s.paní Renáta Halíčková, zakladatel a největší ikona SAPELI a.s.pan Jindřich Procházka, majitelka SABRY-DŘEVOVÝROBY BOHDALOV paní Dana Bradáčová, předseda KFS Vysočina pan Miroslav Vrzáček, syn našeho kamaráda - Jiří Šmrha mladší a řada dalších.
Obě utkání bude řídit náš kamarád a bývalý mezinárodní rozhodčí a současný ligový delegát ing. Vítězslav Holub, jeho asistenty budou Viktor Kuchyňa a Ivan Kliment.
Zveme všechny příznivce sapelácké kopané, přijďte si užít příjemné odpoledne na náš stadión.





zpět na seznam aktualit