Aktuality

23.06. 2013 SAPELI POLNÁ - 1. FC Jemnicko 3 - 0 /1-0/

ikona6.jpg

Sapeláci zahájili utkání excelentně.V páté minutě vysunul Morkus Szaboa, ten unikl hostující obraně a Sapeláci vedli 1-0.Potom se dostalo do hry Jemnicko a domácí obrana v čele s gólmanem Krpálkem se měla co otáčet.Domácí gólman však byl výtečný a nedovolil soupeřovým střelcům skórovat. Domácí hrozili z brejků, bohužel Morkus i Fišer v jasných šancích zklamali.
V druhé půli viděli diváci ještě lepší podívanou, s tím rozdílem že domácí tým měl čím dál víc navrch.Při Brnického trestném kopu zachránilo Kopečka břevno, Szabó nastřelil tyč.V závěrečné čtvrthodince Sapeláci utkání definitivně rozhodli. Další gólovou přihrávku v tomto utkání si připsal Morkus, tentokrát vybídl ke skórování Padrnose a domácí kanonýr v 76. minutě nezaváhal. Osm minut před koncem střídající Vystrčil potrestal chybu stoperů a uzavřel účet zápasu na 3-0 pro domácí.

Sapeláci tak ve velmi náročné sezóně získali vynikající pátou příčku v krajském přeboru, což je obdivuhodné. V posledních dvou letech tedy obsadil tým trenérů Jana Chramosty a Petra Klímy v krajském přeboru páté /letos/ a čtvrté /vloni/ místo a to je skvělý úspěch sapelácké kopané. BLAHOPŘEJEME!!!

Góly: 5. Szabó, 75. Padrnos, 82. Vystrčil.
Sudí: Svoboda, diváků 50, žk:4-2.
Sestava: Krpálek - Zamazal,Tržil,Reiterman,Barák - Fišer /80.Slezák/,Špendlíček,Szabó /70.Vystrčil/,Brnický -
Morkus,Padrnos.





zpět na seznam aktualit