Aktuality

16.06. 2013 Destrukce Jaroměřice - SAPELI POLNÁ 3 - 2 /2-1/

ikona6.jpg

Sapeláci chtěli v Jaroměřicích vyhrát, to se bohužel nepodařilo. Sice v úvodu utkání hlavičkoval Padrnos po centru Morkuse do břevna, ale hned poté domácí vedli po hlavičce Neumanna.Za dalších pět minut srovnal Padrnos. To však Sapeláky ukolébalo natolik, že přenechali aktivitu domácím, hráči si neplnili své povinnosti, hráli laxně a trest přišel minutu před přestávkou Kopečkem 2-1 pro domácí.Hned po obrátce Padrnos opět vyrovnal, následovala série čtyř velkých šancí Sapeláků, bohužel neproměnili jsme ani ty nejvyloženější.V tu dobu se lámalo utkání a bohužel se zlomilo tím nesprávným směrem. V 78. minutě inkasovali Sapeláci opět z hlavičky Neumana a potřetí vyrovnat se jim už prostě nepodařilo......
Je to škoda, na soupeře bylo,ale naivní hra v defenzivě i v koncovce a hlavně velmi pasivní první půle /zvláště u některých hráčů/ nás možná stála pěkné konečné umístění.
Snad se o něj porveme v posledním domácím utkání s Jemnicí.....
Nejlepší hráči: Rychtecký, Barák.
Rozhodčí: Šula, žk: 2-3, Diváků: 70.
Sestava: Krpálek - Slezák /46. Vacek/,Tržil,Rychtecký,Barák - Morkus,Špendlíček,Brnický,Szabó - Zamazal,Padrnos /69.Fišer/.





zpět na seznam aktualit