Aktuality

17.05. 2013 VYPRAZDŃOVÁNÍ MARODKY

ikona8.jpg

Od prvního jarního kola mají Sapeláci velké problémy se sestavou, postupně bylo zraněno řada hráčů /Brnický, Slezák,Rychtecký,Fišer,Vystrčil,Padrnos/, navíc byli distancováni Zamazal /ten dlouhodobě/ a Szabó. Nesmíme zapomínat ani na odchod Dana Bratršovského do Staré Říše a půlroční studium Honzy Vacka v Rakousku / který obětavě přijíždí již podruhé pomoci/.
Při tomto "stavu" je třeba poděkovat hráčům kteří nastupují /mnozí z nich nedoléčení/ za předvedené výkony a výsledky a dobrou reprezentaci klubu.
Před druhou polovinou jarní části snad svítá na lepší časy. Uzdraveni jsou již Rychtecký,Fišer,Slezák,Vystrčil,trest skončil Szabovi, v sobotu vyprší i Zamazalovi / snad ho zase brzy neobnoví/.Brnický začíná po sedmi týdnech trénovat a tak zůstává na marodce pouze jeden hráč David Padrnos, který by měl ještě převážnou část ze zbývajících 8 utkání zvládnout.
Takže se dá předpokládat, že někteří hráči budou v závěrečných kolech posilovat "B" tým, kde je kádr velmi úzký a s některými hráči jsme se museli kvůli jejich přístupu rozloučit.
Každopádně děkujeme všem stávajícím hráčům za dobré výkony a věříme že v nich budou pokračovat.





zpět na seznam aktualit