Aktuality

25.06. 2013 SAPELÁCKÉ OSLAVY V SOBOTU 20.ČERVENCE

pohar.jpg

v letošním roce slaví naše tělovýchovná jednota 35 let své existence a není to jediné jubileum. Předseda tělovýchovné jednoty Jiří Babínek má za sebou velmi úspěšné čtvrtstoletí ve vedení klubu, kapitán Milan Špendlíček nastupuje v dresu Sapeli již 15 let a to není zdaleka vše.
I datum oslavy sapeláckého fotbalu je příznačné, je jím 20. červenec 2013 , tedy den před čtyřicátými narozeninami ikony klubu Milana Špendlíčka a celá akce se bude jmenovat "ŠPENDLA SLAVÍ ČTYŘICET "!!!.
Od 13.hodin se v areálu TJ SAPELI ve Stáji setkají fotbalisté kteří od roku 1978 hráli v dresu TJ Vysočina Janovice až po dnešní hráče nynější TJ SAPELI Polná.
Budou sehrány dvě utkání, v jednom se střetne stará garda Sapeláků se starou gardou Puklic, v druhém utkání nastoupí dvě jedenáctky Sapeláků / sestavené z hráčů se kterými Milan ve Stáji hrál/.Samozřejmostí je,že "Špendla" nastoupí v obou utkáních a to za oba týmy, bude tedy hrát po poločase za každý ze čtyř celků.
O hudební vložku se postará legendární pražský dýdžej REITRI, nebudou chybět ani doprovodné soutěže pro děti. Bude se opékat prasátko a točit chutné pivko.
Nedílnou součástí svátečního odpoledne bude i vzpomínka na naše nedávno zesnulé kamarády Manka Bradáče a Jirku Šmrhu.
V plánu bylo ještě utkání se starou gardou Bohemians, ale vzhledem k nedávné operaci našeho přítele Antonína Panenky bude toto utkání sehráno později, neboť se nechceme připravit o návštěvu a hru největší legendy našeho fotbalu.
NEZAPOMEŇTE TEDY - 20.ČERVENCE OD 13.00 "ŠPENDLA SLAVÍ ČTYŘICET"! Na trávníku uvidite mimo jiné : Vladislava Cinka,Vláďu Musila,Petra Klímu,Dana Karáska,Frantu Kabátka,Josefa Sobotku,Pepíka Smejkala,Pavla Krpálka,Petra Dvořáčka,Petra Tržila,Davida Jirgla,Tomáše Reitermana,Petra Baráka,Davida Padrnose,Honzu Vacka,Matěje Brnického,MILANA ŠPENDLÍČKA" a řadu dalších......





zpět na seznam aktualit