Aktuality

06.10. 2024 Sokol Šebkovice - SAPELI Polná 0:1 /0:1/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně a již v osmé minutě měli první tutovku. Po akci Jirky Mužíka s Márou Šimkem skončila hlavička nepokrytého Michala Čekala mimo domácí svatyni. O minutu později pláchl bekům Šebkovic Filip Bačkovský, sklepl pod sebe pro Jirku Mužíka, jehož střela šla těsně vedle. V 17. minutě vypálil zpoza šestnáctky Štěpán Foilejtar, domácí gólman byl připraven. V 19. minutě se dostali do šance hráči Sokola, střelu dokázal zblokovat Vojta Lampíř.Rozhodující moment utkání přišel ve 45. minutě, když průnikovou přihrávku Jirky Mužíka zužitkoval krásným lobem Štěpán Folejtar 0:1.



I v druhé půli byli Sapeláci aktivnějším týmem, i když některé pěkné akce nedotáhli do brankového vyjádření. A jelikož defenziva našeho týmu pracovala velmi spolehlivě, odvážíme si z Šebkovic tříbodový zisk.



Na utkání jsme odjeli s velmi okleštěným kádrem, který zaslouží absolutorium. Celý tým počínaje gólmanem Markem Čejkou a ůtočníkem Michalem Čekalem konče podali poctivý a obětavý výkon, kterým jsme zaslouženě získali tříbodový bonus. Pokud bychom dnes měli někoho vyzdvihnout více, tak asi střelce gólu Štěpána Folejtara, který k velmi dobré hře přidal i rozhodující gól. 



Gól: 45. Štěpán Folejtar



Sudí: Daniel Hanzl - Ondřej Zamastil, Kamil Novák. ŽK: 2:2. Bez vyloučených. 120 diváků.



Sestava SAPELI:



Čejka - Šimek, Lampíř, Vícha, Dvořáček - Vařejka /73. Vácha/, Fišer, Folejtar, Bačkovský - Mužík, Čekal /93. Hojsák/.






zpět na seznam aktualit