Aktuality

21.07. 2024 SK Buwol Metal Luka n/Jihlavou - SAPELI POLNÁ 3:3 /0:3/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání výborně, již v 7. minutě vyslal Michal Čekal do úniku Štěpána Folejtara a ten poslal svůj tým do vedení 0:1. O dvě minuty později přišla asi nejhezčí akce utkání. Michal Skalník našel přesným pasem Filipa Bačkovského a jeho ostrý centr nekompromisně zavěsil do sítě Michal Čekal 0:2. Úvodní pasáž potom zakončil po pasu Máry Šimka svoji druhou brankou Štěpán Folejtar 0:3. V 30. minutě vychytal domácí gólman gólovou hlavičku Michala Čekala.



Do druhé půle jsme poslali hodně pozměněnou jedenáctku a hned v jejím úvodu mohl přidat další gól Dominik Skotar. Stejný hráč byl v další tutovce a opět neuspěl. A když v ložence přestřelil Michal Skalník, tak převzali otěže utkání domácí. Podvakrát nás podržel Mára Čejka, ale v posledních dvaceti minutách jsme již byli marní a postupně jsme inkasovali tři branky. Zcela zaslouženého vyrovnání se loučtí dočkali těsně před konečným hvizdem.



Góly SAPELI: Štěpán Folejtar 2x, Michal Čekal.



Sudí: Pánové Babák, Kříž a Holub. Hráno bez karet, 40 diváků.



Sestava SAPELI:



Čejka - Došek, Šimek, Vícha, Dvořáček /46. Vácha/ - Folejtar, Mužík, Apfelthaler, Bačkovský /46. Fišer/ - Čekal /46. Skotar/, Skalník /67. Muhlfejt/.






zpět na seznam aktualit