Aktuality

06.07. 2024 Zhodnocení sezóny 2023/2024.

ikona6.jpg

Šestnáctá sezóna Sapeláků v krajském přeboru se Sapelákům vydařila. Podařilo se jim překonat veškeré překážky a že jich nebylo málo a plynule navázali na předchozí pocovidové ročníky (v sezóně 2021/2022 byli čtvrtí, v sezóně 2022/2023 sedmí) a nyní v sezóně 2023/2024 obsadili místo páté, což byl předsezónní cíl.



Sapeláci se mohli opřít o "sedm" výtečných gólmanů, kteří se během sezóny vystřídali v naší svatyni. Naši hlavní devízou byla výborná defenziva, vždyť ji máme spolu s postupující FŠ Třebíč nejlepší v soutěži. O poznání horší to již bylo se střeleckou potencí našeho týmu, tam jsme patřili k průměru či horšímu průměru. Avšak v součtu všech aspektů, jsme soutěž zvládli velmi dobře a jsme za to velmi rádi. V jarní části se opět potvrdila velká soudržnost kabiny, což nás funkcionáře velmi těší.



Nechtěl bych vyzdvihovat jednotlivé hráče, byť někteří přispěli k výborným výkonům větším dílem. Celý tým táhl za jeden provaz a každý z hráčů se snažil ze sebe vydat maximum. Samozřejmě ne vše se podařilo dle představ, ale rozhodující je, že se každý chtěl na hřišti vydat a každý chtěl přispět co nejvíce k úspěchu týmu.



Někteří hráči již nebudou v nové sezóně z různých důvodů pokračovat. Všichni odvedli na hřišti maximum a ať bylo jejich působení mnohaleté či krátkodobé, patří jim za ně poděkování. Konkrétněji je uvedeno na webu i FB TJ SAPELI.



Závěrem bych chtěl moc poděkovat  hráčům i realizačnímu týmu za bezchybný průběh sezóny a našim obchodním partnerům za podporu našeho klubu!



[file]




zpět na seznam aktualit