Aktuality

16.06. 2024 FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU - SAPELI POLNÁ 1:2 /1:2/

ikona6.jpg

Sapeláci měli tento víkend velmi náročný program, přesto chtěli v Ledči uspět. Sestava byla řádně promíchána, proto byla úvodní čtvrthodina značně nepřesná. Jakmile jsme se zkonsolidovali, tak přišel úvodní gól ve 23. minutě z kopačky Tomáše Sedláčka 0:1. Vzápětí jsme spálili tutovku. Neradovali jsme se však příliš dlouho a o čtyři minuty později jsme vyrobili velkou hrubku, kterou potrestal Matěj Vágner 1:1. Když už to pomalu vypadalo, že první půle spěje do bezbrankové remízy předvedl nádhernou akci Tomáš Sedláček. Domácího beka zamotal takovým způsobem, že motá ještě teď a naservíroval gólovku Filipu Bačkovskému, který zavěsil 1:2.



V druhé půli jsme z preventivních i zdravotních důvodů čtyřikrát střídali, domácí měli herní převahu, vytvořili si dvě tutovky, které skvělými zákroky zlikvidoval Tomáš Pokorný. Ale své šance měli i Sapeláci. Dvě loženky neproměnil Tomáš Sedláček, jednu Michal Čekal. Krásná střela Kuby Urbánka skončila na spojnici ledečské svatyně. Skóre se však v druhé půli již nezměnilo.



Všichni nastoupivší hráči se na hřišti vydali a chtěli poslední utkání sezóny zvládnout. Z jejich středu se nejvíce dařilo Tomáši Sedláčkovi, Mílovi Brabcovi a Aleši Hojsákovi.



Suma sumárum, Sapeláci vezou tři body z Ledče, končí sezónu třemi výhrami v řadě, z posledních čtyřech utkání vytěžili deset bodů! Výborná práce chlapi!



Ve své sedmnácté sezóně v krajském přeboru končí na velmi pěkném pátém místě!



 



Sapeláci měli tento víkend Góly: 27. Matěj Vágner - 23. Tomáš Sedláček, 42. Filip Bačkovský.



Sudí: Patrik Žaloudek - Zdeněk Niederle, Pavel Doskočil. ŽK: 3-4, bez vyloučených, 180 diváků. Delegát KFS Vysočina Josef Bajer.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Vařejka//57.Šimek/, Urbánek, Vícha, Dvořáček - Bačkovský/78. MatějíčekP./, Brabec, Lampíř//66.Vácha/, Hojsák - Kozojed/57.Čekal/, Sedláček.






zpět na seznam aktualit