Aktuality

26.05. 2024 Nová VES - SAPELI POLNÁ 1:1 (1:1)

ikona6.jpg

Sapeláci zahájili utkání aktivně a v první desetiminutovce byli aktivnějším týmem. Stačila však chvilka nepozornosti a pěknou individuální akcí poslal domácí do vedení ve 12. minutě Žák 1:0. Navíc se nám zranil Kuba Vácha, nahradil ho Vojta Lampíř.. Sapeláci pokračovali v dobrém výkonu a zejména po levé straně zle zatápěli obraně Nové Vsi. Jednou pomohlo Fuksovi břevno, ale v 26. minutě  připravil skvěle hrající Tomáš Vařejka gól pro Mílu Brabce 1:1. I domácí měli pěkné střely z dálky, Marek Čejka musel předvést dva bravurní zákroky. Do kabin se tedy šlo za vyrovnaného stavu 1:1.



První část druhé půle patřila Sapelákům, několik akcí po pravé straně tažené Alešem Hojsákem či Fildou Bačkovským byly velmi dobže řešené. Gól na kopačce měl Tomáš Sedláček, Filip Bačkovský, na hlavě potom Ondra Vícha či Michal Čekal. Bohužel v té době již nebyl na hřišti zraněný Tomáš Vařejka, nahradil ho již zmiňovaný Aleš Hojsák. Utkání jsme chtěli rozhodnout na naši stranu, ještě jsme posílili ofenzivu, Michala Čekala nahradil Petr Kozojed. Deset minut pžed koncem se zranil náš gólman Marek Čejka a má po sezóně. Utkání dochytal doslova na jedné noze, ale skóre se již ani na jedné straně nezměnilo. Sapeláci tak odvážejí z Nové Vsi bod a stále drží páté místo v tabulce krajského pžeboru.



Tradičně výborně zahrála obranná řada, v záloze se líbil Vojta Lampíř a v útoku Michal Čekal. Uznání zaslouží i přesné řízení utkání sudím Danielem Hanzlem a jeho kolegy.



Góly: 12. Martin Žák - 26. Miloslav Brabec.



Sudí: Daniel Henzl - Jiří Beneš, Kamil Novák. ŽK: 1:3, bez vyloučených. 120 diváků.



Sestava SAPELI:



Čejka - Šimek, Urbánek, Vícha, Dvořáček - Vařejka/58. Hojsák/, Vácha /26. Lampíř/, Brabec/46. Sedláček/, Bačkovský - Čekal /76.Kozojed/, Mužík.



 






zpět na seznam aktualit