Aktuality

23.03. 2024 Slovan Kamenice nad Lipou - SAPELI POLNÁ 0 : 2 (0:1)

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli na utkání ve velmi okleštěné sestavě, přesto chtěli ze hřiště jednoho z aspirantů postupu odvézt nějaký bodík. Od první minuty hráli velmi zodpovědně a po celý první poločas byli lepším týmem. V 25.minutě korunoval převahu Sapeláků svým prvním gólem v krajském přeboru Tomáš Sedláček 0-1. Těsně před poločasem mohl přidat druhý gól, ale ve vyložené šanci nedokázal dostat míč za již překonaného gólmana.



V druhé půli domácí změnili taktiku a v jejím úvodu měli navrch. Potom přišla vymyšlená penalta, kterou kanonýr Dvořák pohrdl a kopl ji mimo naši branku. To byl definitivní zlom v utkání. Sapeláci si vytvořili několik gólovek - Filipa Bačkovského vychytal domácí gólman, který potom dvakrát zaváhal při rozehrávce a nabídl velké možnosti Tomáši Sedláčkovi a Filipu Bačkovskému. Definitivní podobu skóre dala 75. minuta. Tomáš Sedláček exkluzivně připravil šanci pro Filipa Bačkovského a ten ji s přehledem zakončil 0-2. V závěrečné čtvrthodině si Sapeláci zasloužené vítězství aktivní hrou pohlídali a vezou si z Kamenice tři body! Za celé utkání domácí nevyslali přímou střelu na naši branku!



Dnešní utkání se hrálo na umělce menších rozměrů za velmi silného větru. Oba technické týmy to měly velmi složité, fotbal se místy moc hrát nedal. Nicméně jsme si s podmínkami poradili lépe než domácí a i přes velké množství absencí v našem týmu jsme podali výborný kolektivní výkon. Toho si dnes ceníme nejvíce!



Góly: 25, Tomáš Sedláček, 75. Filip Bačkovský.



Sudí: Roman Kylar - Tomáš Beneš, Michal Kadlec.  ŽK: 1-1, bez vyloučených. Delegát KFS Vysočina ing. Roman Šoukal. 100 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Šimek, Urbánek, Vícha, Dvořáček - Vařejka, Mužík (83. Driml), Lampíř, Bačkovský - Čekal, Sedláček.



[file]




zpět na seznam aktualit