Aktuality

09.03. 2024 FK Kunštát - SAPELI POLNÁ 4:0 (1:0)

ikona6.jpg

Na umělé trávě v Blansku jsme sehráli předposlední přípravné utkání, soupeřem nám byl velmi kvalitní tým Kunštátu. Tomu také patřil úvod utkání. Hned v první minutě srazil Ondra Vícha střelu domácího útočníka na tyč, potom se dvakrát vyznamenal náš gólman Marek Čejka, v jednom případě ho zachránilo břevno. Po dvaceti minutách se utkání vyrovnalo a přišly šance Sapeláků. Tomáš Vařejka nastřelil tyč, velké šance měli Jirka Mužík a Dominik Skotar. Když se už zdálo že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, tak domácí zahrávali roh a my si dali excelentního vlastňáka 1:0. 



Druhou půli jsme zahájili velkou hrubkou a kunštátští vedli 2:0. I přes to, že nám bylo jasné, že v kombinované sestavě nedokážeme zvrátit průběh utkání, hrálo se i nadále nahoru dolů a oba týmy si vytvářely šance. Rozdíl byl v tom, že domácí dokázali některé proměnit, kdežto my ne. Utkání tak skončilo čtyřbrankovým rozdílem 4:0.



Je škoda, že s takto fotbalově kvalitním týmem jsme nehráli v kompletní sestavě. Pokud chybí v podstatě půl základní sestavy je to pro hráče na place velký trest. Nu snad bude líp.



Soupeře jsme již za fotbalovost a slušnost pochválili. Ale zmínil bych i skvělý výkon trojice sudích, vedených hlavním arbitrem téměř šedesátiletým Františkem Chabičou, ke kterému by mělo spoustu sudích chodit do učení. Dlouho jsem neviděl tak suverénní výkon.



Sestava SAPELI:



Čejka /46. Rezničenko/ - Šimek, Urbánek, Vícha, Dvořáček - Vařejka /58. Měrtl/, Mužík /68. Skotar/, Vácha, Kozojed /68. Driml/ - Skotar /46. Matějíček R./, Čekal.



 



 



 



 






zpět na seznam aktualit