Aktuality

02.05. 2013 SAPELI POLNÁ - Sp. Velká Bíteš 3 - 0 / 1-0/

ikona6.jpg

Už podruhé během čtyř dní se Sapeláci představili na svém domácím trávníku a body získané s favoritem soutěže z Humpolce chtěli potvrdit vítězstvím i v utkání s Velkou Bíteší.
Bohužel už po několika odehraných minutách bylo jasné,že toto bude úplně jiné utkání.Sapeláci působili unaveným dojmem, kombinace buď nebyla žádná nebo vázla,opět to byla hra jednotlivců a ne týmu.První varování skončilo na břevně Koubkovy branky, druhé bravurně kryl gólman Sapeli.Už to vypadalo, že domácím po utkání zbydou oči pro pláč, když v 28. minutě vyslal Špendlíček nádhernou uličku Padrnosovi, ten obešel i gólmana a zavěsil.Ani to však Sapeláky nevyvedlo z jejich letargie a i nadále podávali zcela bezkrevný výkon. Naštěstí tentokrát aktivně hrající Morkus zvýšil již v 49. minutě po samostatném úniku na 2-0 a v 72. korunoval svůj výborný výkon třetí brankou domácí kapitán Špendlíček.Hosté potom už bojovali více se zraněními než se soupeřem, domácí byli s výsledkem spokojeni a tak se podprůměrné utkání již dohrávalo v klidu.
Řada hráčů hrála pod své možnosti a tak je zásluha výborných výkonů "stálic"ˇBaráka,Reitermana,Špendlíčka" /ke kterým se tentokrát přidal Morkus/, že Sapeláci pobrali tři body.
Musíme však hodně přidat, v neděli jedeme na "horkou" půdu do Čáslavic a chceme uspět.
Sudí: Švehla, žk: 4-1, diváků:40.
góly: 28.Padrnos,49.Morkus,72.Špendlíček.
Sestava:Koubek-Tržil,Reiterman,Barák,Vystrčil - Szabó /70.Fišer/,Špendlíček,Morkus,P.Matějíček /86.Boháček L./- Rychtecký /82.Černý/,Padrnos.





zpět na seznam aktualit