Aktuality

23.12. 2023 PF 2024

pf.png

Konec roku 2023 je za dveřmi a je čas bilancování a díků. Zažili jsme velmi náročný rok a to po všech stránkách. Sezónu 2022/2023 jsme zakončili až na 7.místě, když se nám jaro příliš nevyvedlo, navíc nám chyběli klíčoví hráči zvláště v ofenzivě. Je pravdou, že jsme měli po podzimu celkem nabodováno a tak jsme směřovali hlavní pozornost klubu k dlouho očekávaným stavebním pracem v našem sportovním areálu. Díky Národní sportovní agentuře, Obci Stáj, SAPELI a.s. a dalším subjektům bylo možné akce konečně zrealizovat.



Ihned po skončení jarní části byla vybudovaná automatická závlaha hřiště, zařízení, po kterém jsme toužili mnoho let. Během května a začátkem června jsme provedli brigádnicky přípravné práce a v druhé polovině června odborná firma provedla samotnou montáž. Po určitých porodních bolestech je již nyní vše v pořádku a automatické zavlažování našeho trávníku se stalo skutečností. Další stavební akce se týkala výměny střechy na starých kabinách, akce proběhla naprosto bez problémů v rekordním čase. Po celý červenec probíhala rekonstrukce interiérů starých kabin. Zde byla opět maximální spokojenost s vybranou firmou, menší část jsme dělali brigádnicky. Staré kabiny jsou nyní ve skvělé kondici, vznikla nová šatna rozhodčích, nová šatna pro sportovce k víceúčelovému kurtu, který obec začne v příštím roce budovat, nové wc a koupelna. Je zde i nový sklad pro správce. 



Mimo výše uvedené, jsme káceli v areálu stromy, upravovali terén, budovali část nového oplocení, stříhali lísky přečuhující do hrací plochy apod. Bylo toho opravdu dost a nebýt Honzy Komárka a jeho rodiny, nevěřím, že bychom to všechno zvládli, tímto bych jim chtěl moc poděkovat.



A vraťme se na fotbalový trávník. V létě jsme museli řešit obrovské změny v kádru, některé plánované, některé nikoliv. Nakonec jsme to dokázali zvládnout, hráči pod taktovkou Ondry Košíka velmi poctivě trénovali, výsledky i výkony v přípravných utkáních nás naladily do velkého optimismu. Bohužel přišla zranění, nedařilo se střelcům, nakonec přibyly ještě další problémy a tak bereme 6.místo po podzimu (na skóre za Rapoticemi) jako mírné zklamání. Měli jsme mít o šest bodů více. Soutěž je letos velmi kvalitní a hodně vyrovnaná a bez zlepšení střelecké potence je to hodně náročné. V defenzivě naopak patříme k nejlepším týmům.



V oblasti mládeže spolupracujeme dlouhodobě se Sokolem Puklice a v posledních letech i se Sokolem Bedřichov a tímto bychom jim chtěli také poděkovat.



Věříme, že se budeme i nadále rádi scházet k tréninkům, utkáním, či společenským akcím. Že i v budoucnu dobře navážeme na úspěchy našeho klubu v letech minulých, že budeme dobře reprezentovat sebe i naše obchodní a sportovní partnery. Chtěl bych poděkovat našim rodinám za trpělivost, toleranci a podporu. Velký dík patří našim podporovatelům, obchodním partnerům, bývalým hráčům, kamarádům - že v hodně nejisté době dokáží podporovat náš klub, ve kterém mnozí z nich strávili kus života. Za všechny bych chtěl jmenovat  SAPELI a,s., SABRA DŘEVOVÝROBA s.r.o., OBEC STÁJ, ZÁMEČNICTVÍ KLIMEŠ, IZOLACE 71,s.r.o. , IP IZOLACE POLNÁ s.r.o. a řada dalších skvělých partnerů.



PŘEJEME TEDY VŠEM NAŠIM HRÁČŮM A CELÉMU REALIZAČNÍMU TÝMU,



NAŠIM OBCHODNÍM PARTNERŮM A PŘÍZNIVCŮM.



KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ,



MNOHO ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A OSOBNÍ SPOKOJENOSTI,



PRACOVNÍCH I SPORTOVNÍCH ÚSPĚCHŮ.


Zde si můžete PF zvětšit.


[file]




zpět na seznam aktualit