Aktuality

02.12. 2023 Střelci SAPELÁKŮ - PODZIM 2023

ikona1.jpg

Do soutěžního ročníku 2023/24 jsme šli se čtyřmi výtečnými útočníky a výsledky přípravných utkání /Jamné 10:1, Bedřichov 2:0, Humpolec"B" 4:0, Brod "B" 7:0/ vůbec nenasvědčovaly střelecké mizérii, která nás čekala v mistrovské soutěži. Šancí jsme si vytvářeli více než dost, bohužel naše produktivita byla naprosto ničemná, řekl bych doslova frustrující. Na osmnácti !!! vstřelených gólech se podílelo jedenáct hráčů!!!



Nejlepší kanonýr týmu Petr Sodomka se nezotavil po operaci a čeká ho další zákrok. František Černohlávek musel po čtyřech kolech ukončit svoje působení. Adam Průcha nedokázal ani v jednom z třinácti utkání skórovat. David Padrnos je zraněný a taktéž ho čeká operační zákrok. Nakonec musel do útoku univerzál Petr Kozojed a byl tam velmi platný, byť mohl vstřelit mnohem více gólů.



Nejlepšími střelci podzimu se tedy stali  dva třígóloví hráči - záložník Filip Bačkovský / z toho 2 z penalty/ a obránce Míla Brabec.



Dvě branky vstřelili Filip Dvořáček, Petr Kozojed a Jakub Urbánek.



Po jednom gólu přidali Jiří Mužík, Tomáš Matějíček, Ondřej Vícha, Patrik Fišer, Aleš Hojsák a František Černohlávek.



K úplnému výčtu ještě chybí střelci v přípravných utkáních: Bačkovský Filip 7x, Černohlávek František 6x, Průcha Adam 4x, po jednom gólu přidali Míla Brabec, Petr Kozojed, Jirka Mužík, Tomáš Vařejka, Jakub Vácha, Matěj Driml.


Zde si můžete prohlédnout zvětšené foto.


[file]




zpět na seznam aktualit