Aktuality

17.09. 2023 FC Žďas Žďár "B - SAPELI POLNÁ 0:0

ikona6.jpg

Již v 7.minutě výborně vyběhl Petr Koubek a zneškodnil dobře se rozvíjející akci domácích. O dvě minuty později vysunul Míla Brabec Filipa Bačkovského, ten pláchl obráncům Žďáru, ale akci nedokázal zakončit. Ve 13. minutě trmu-vrmu před naším gólmanem ukončil rázným odkopem Ondřej Vícha. V 15. minutě po rohu Filipa Dvořáčka a odraženém míči skóroval Adam Průcha. Bohužel gól nebyl uznán pro těsný ofsajd. Ve 20. minutě vyřešil závar u naší branky Petr Koubek. O minutu později Jirka Mužík přestřelil domácí svatyni.V 32.minutě po centru Filipa Dvořáčka nedokázal Míla Brabec umístit ve skluzu míč do žďárské branky. V 33. minutě si Adam Průcha naběhl na perfektní kolmici Filipa Dvořáčka, obstřelil i gólmana a před brankovou čarou stihl zachránit obránce Žďasu.



Ve 46. minutě Filda Bačkovský uvolnil Adama Průchu, ten šel sám na gólmana a nedal. V 58. minutě nás domácí vykombinovali po pravé straně a podržel nás skvělý Petr Koubek. V 66.minutě po naší ztrátě na polovině hřiště šli domácí do rychlého brejku zakončeného dělovkou pod břevno - Petr Koubek ji vyrazil nad branku. V té samé minutě řeší náš gólman závar u své branky, domácí reklamují ruku, leč marně, ruka byla v přirozené poloze a hlavní sudí stál velmi blízko dané situace. V 73. minutě po přesném křížném pasu Adama Průchy mohl utkání rozhodnout Filip Bačkovský. Nepovedlo se. Tudíž mohli o dvě minuty později rozhodnout hráči Žďasu, ale ve velmi dobré pozici stříleli vedle. Poslední změna skóre mohla přijít v 88.minutě, kdy Pavel Matějíček připravil vyloženou možnost pro Adama Průchu, ten mohl ještě posunout Filipu Bačkovskému, ale vzal to na sebe a gólmana Šenkýře překonat nedokázal. Utkání tak skončilo zřejmě spravedlivou remizou.



Nejlepší hráči SAPELI:



Petr Koubek, Aleš Hojsák, Adam Průcha.



Sudí: Roman Kylar - Martin Babák, Kamil Novák. ŽK: 0:3, bez vyloučených. 100 diváků.



Sestava SAPELI:



Koubek - Vařejka, Šimek, Vícha, Dvořáček - Bačkovský, Urbánek, Mužík, Hojsák /64. Matějíček P./ - Brabec /64. Kozojed/, Průcha.






zpět na seznam aktualit