Aktuality

22.04. 2013 FC Náměšť - SAPELI POLNÁ 2 - 0 / 1 - 0/

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Náměště s předsevzetím podat maximální výkon a bodovat.To první se jim celkem dařilo, předvedli bojovný výkon, s nasazením s velkým množstvím brankových příležitostí, jejich proměňování však bylo jedním slovem žalostné.
Hned v úvodu utkání - v 8.minutě hlavičkoval Reiterman v malém vápně tak nešťastně, že trefil tělo domácího hráče a míč skončil v síti bezmocného Koubka.Potom se hra vyrovnala a ještě do poločasu měli Sapeláci dvě slibné možnosti, bohužel z toho nic nebylo.Ale to nás teprve čekala druhá půle, která byla festivalem neproměněných šancí. Od 46. do 75. minuty domácí doslova neexistovali, ale co to bylo platné, když Sapeláci netrefili branku nebo jim stál v cestě vynikající Rousek v brance domácích.A tak když Padrnos a spol. zazdili co se dalo, tak stačila jedna standartka domácích a bylo 0-2 a taky po zápase.
Sapelákům nebylo přáno, ani z jedné z osmi velkých příležitostí neskórovali a domácí vytěžili ze dvou situací / z toho jedné polovlastní/ dva góly.Takový je prostě fotbal. Sapeláci utkání poctivě odmakali, štěstí však nebylo na jejich straně.Tak snad příště.
Samostatnou kapitolou nedělního utkání / ještě jednou děkujeme domácím a KFS za umožnění přeložení utkání/byl mladičký rozhodčí Machač. Byla to další tragédie na krajských trávnicích, nejenže nevyloučil ani našeho Fišera ani domácího Závišku, ale měl velké štěstí, že narazil na slušné týmy. Pískat okresní čtyřku, tak asi dostal pořádně do kožichu.Bylo to zoufalství a to po všech stránkách..a na obě strany.Možná kdyby utkání řídil kdokoliv bez licence strčil by ho hravě do kapsy.Potom jsou zbytečné emoce, zbytečné tresty a viník, ten jediný je v pohodě a příští týden to mrší zase někomu jinému a ještě za to má zaplaceno. Super!
Nejlepší hráči: Rousek - Szabó

góly:8.Rous,76.Rubák.
rozhodčí: Machač,Šetek,Kučerík,žk: 2-4, diváků 80.

Sestava: Koubek-Vystrčil,Tržil,Reiterman,Barák - Szabó,Morkus /78.Šebesta/,Rychtecký,Fišer- Barák,Padrnos.





zpět na seznam aktualit