Aktuality

03.09. 2023 Slavoj Pacov - Sapeli Polná 1:1 /1:1/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi dobře a již ve třetí minutě šli do vedení. Petr Sodomka našel nabíhajícího Jirku Mužíka a jeho bomba byla nechytatelná 0:1. V 11. minutě poprvé zahrozili domácí, s jejich hlavičkou náš gólman Jakub Procházka neměl problémy. V 17. minutě po průnikové přihrávce Jirky Mužíka byl sražen Filip Bačkovský, penalta se však nepískala. Z nařízeného rohu po centru Filipa Dvořáčka přestřelil domácí branku František Černohlávek Ve 24. minutě předvedli pěknou kombinaci pacovští, gólový centr na poslední chvíli odvrátil Filip Dvořáček, vzápětí domácí zakončili mimo. Ve 25. minutě jsme se dopustili hrubé chyby v malém vápně a Kuba Procházka reflexivním zákrokem uhájil sapeláckou svatyni od inkasované branky.Ve 28. minutě domácí nakonec po zásluze vyrovnali, když domácí Tomáš Faltýnek přesným centrem našel Radka Vítámváse a ten ostrou ranou srovnal na 1:1. V 31. minutě výborně zakombinovali Tomáš Vařejka s Jirkou Mužíkem, dělovka prvně jmenovaného prolétla podél pacovské brankové čáry...



I v druhé půli se hrál oboustranně aktivní fotbal, oba týmy chtěly utkání rozhodnout. Zatímco Sapeláci Frantou Černohlávkem přestřelili branku a Petra Sodomku po uvolnění Adamem Průchou vychytal domácí gólman Nowak, útočníci Slavoje si dvakrát vylámali zuby na výborném Kubovi Procházkovi. Skóre z prvního poločasu se tedy nezměnilo a utkání skončilo spravedlivou remízou 1:1. Oba týmy jsou tedy i nadále neporaženy.



Sapeláci dnes nepředvedli dobrý výkon, dobré polovině našich hráčů se nedařilo a ani střídání nenapomohlo k herní změně. Berme tedy s pokorou bod ze hřiště soupeře, který je navíc na špici tabulky.



Nejlepší hráči SAPELI: Jakub Procházka, Tomáš Vařejka, Marek Šimek.



Góly: 28. Radek Vítámvás - 3. Jiří Mužík



Sudí: Karel Straka - Oldřich Machát, Miloš Dvořák. ŽK: 0:1, bez vyloučených. 250 diváků.



Sestava SAPELI:



Procházka - Vařejka, Šimek, Vícha, Dvořáček - Matějíček P., Matějíček T./59. Vácha/, Mužík, Bačkovský /59. Průcha/ - Černohlávek /77. Hojsák/, Sodomka.



 






zpět na seznam aktualit