Aktuality

13.08. 2023 SAPELI POLNÁ - FK KOVOFINIŠ LEDEČ 1 : 1 /0:0/

ikona6.jpg

.Sapeláci se na zahájení nového soutěžního ročníku velmi těšili a na jejich herním projevu v dnešním utkání to bylo znát. Již ve  4.minutě utkání pláchl po levém křídle obraně hostů Adam Průcha, jeho centr před branku zakončil Filip Bačkovský těsně vedle. V 7.minutě  střílel znovu Adam Průcha, na brankové čáře míč nešťastně vyrazil jeho spoluhráč Petr Sodomka. V 13. minutě centroval Filip Bačkovský, hlavičku Petra Kozojeda reflexivně vyrazil gólman Bezděk a Petr nuuspěl ani v dorážce, kterou opět kryl gólman hostí. V 18. minutě vyvezl míč Marek Šimek, uličkou poslal míč Petru Sodomkovi, ten obešel i gólmana, ale skóre se ani tentokrát něměnilo. Ve 27. minutě uvolnill Petr Kozojed Filipa Bačkovského, ten svůj únik bohužel zakončil střelou těsně vedle ledečské branky. Ve 34. minutě po centru Filipa Bačkovského hlavičkoval z bezprostřední blízkosti Adam Průcha, i toto dokázal brankař hostí zlikvidovat.



I v druhé půli se snažili Sapeláci utkání rozhodnout. V 56. minutě měl tutovku Peťa Sodomka, opět obešel i gólmana, ale prováhal ten pravý moment a jeho střelu v malém vápně dokázal zastavit obránce.V 70. minutě po rohu Jakuba Váchy skvěle hlavičkoval Marek Šimek, gólman hostí dokázal  střelu vyrazit a zlikvidovat i dorážku. O minutu později v 71. minutě Sapeláci konečně vedli. Po rohu Kuby Váchy prodloužil míč Petr Kozojed na Frantu Černohlávka a jeho hlavička znamenala vedení 1:0. Bohužel dnes nám nebylo přáno a ledečtí v 80.minutě potrestali naši nedůslenost vyrovnávacím gólem z kopačky střídajícího Jakuba Gramera 1:1.



Fotbal byl dnes k Sapelákům velmi krutý. Všichni naši hráči podali velmi dobré výkony, gólových šancí jsme měli jako máku, bohužel jsme je nedali a byli jsme za to tvrdě potrestáni. Nenaděláme nic, jdeme dál a řádně se připravíme na další utkání.



Góly: 71. František Černohlávek  - 80. Jakub Gramer.



Sudí: Pavel Doskočil - Jaroslav Kůrka, Václav Tomšů. ŽK: 2:5, bez vyloučených, 95 diváků.



Sestava:



Rezničenko - Vařejka, Šimek, Urbánek, Dvořáček - Průcha /68. Matějíček P./, Vácha, Sodomka /68. Brabec/, Bačkovský - Kozojed /85. Fišer/, Černohlávek.






zpět na seznam aktualit