Aktuality

14.04. 2013 SAPELI POLNÁ - SK OKŘÍŠKY 1 - 1 /1-1/

ikona6.jpg

Sapeláci poprvé nastoupili na jaře v domácím prostředí a chtěli silného protivníka porazit.Čáru přes rozpočet jim udělal nesoustředěný výkon v první čtvrthodince zápasu, ve kterém šel soupeř do vedení z přísné penalty nařízené za sražení Řezáče Koubkem.Po té se hra vyrovnala a v závěru první půle domácí vyrovnali taktéž z penalty. V 41. minutě byl sražen v šestnáctce agilní Barák, pokutový kop s přehledem proměnil Morkus.Otočit skóre ve prospěch Sapeláků mohl ještě do přestávky Špendlíček, jeho hlavička z bezprostřední blízkosti se však mezi tři tyče nevešla.
V druhé půli byli jednoznačně lepší Sapeláci, recept na výtečného Fialu však nenašli Szabó ani Fišer, kteří postupně osamoceně postupovali na velkou oporu hostů.V 69. minutě prošel přes čtyři hráče kapitán domácích Špendlíček a těsně před gólmanem byl sražen. K pokutovému kopu se překvapivě postavil opět Morkus, jeho střela však šla vysoko nad. Domácí se i nadále snažili utkání rozhodnout ve svůj prospěch, za předvedený výkon by si to zasloužili, bohužel neproměněním tutovek a penalty urazili fotbalové štěstí a se ziskem pouhého bodu z tohoto utkání musí být zklamáni.
Nejlepší hráči: Vystrčil, Špendlíček - Fiala.

sudí:Tesař, žk: 3-3, bez vyloučených.
góly: 41. Morkus /pk/ - 7.Večeřa /pk/

Sestava: Koubek - Tržil,Reiterman,Barák,Vystrčil-Slezák /69.Matějíček M./,Fišer /83.Rychtecký/,Špendlíček,Padrnos - Morkus, Szabo.





zpět na seznam aktualit