Aktuality

00.00. 0000 JANOVICE x ŠTOKY 2:2

ikona3.jpg

V první půlce si domácí nedokázali poradit s důrazně hrajícími Štokami. Dvě dobré možnosti ke skórování sice měli, ale ty nedali, a tak ve 28. minutě napřáhl z dálky Bulant a křížnou střelou k tyči poslal hosty do vedení.
Ve druhé půlce se domácí markantně zlepšili a po špatném odkpu gólmana dorážel do prázdné branky Špendlíček. Stejný hráč pak po spolupráci s Reitermanem vyšachoval v šestnáctce soupeře a dal druhou branku. Janovice mohly přidat pojistku, ale další dvě tři přečíslení nedotáhly do konce, a jelikož se ještě dopustily hrubky, kterou soupeř potrestal, utkání skončilo dělbou bodů.
?Soupeř hrál důrazně a bojovně, šel si pro bod, který nakonec získal. Myslím, že o tom rozhodla i naše špatně zahraná první půlka,? komentuje kouč Janovic Jiří Babínek.
Góly: 51. a 72. Špendlíček ? 28. M. Bulant, 78. Koutek. Rozhodčí: Holub. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas 0:1. Janovice: Bratršovský ? Soural, Tržil, Chramosta, Lokvenc ? Zamazal (51. Mareš), Lapeš, Špendlíček, Slezák ? Padrnos, Reiterman (80. Dibdiak).





zpět na seznam aktualit