Aktuality

28.05. 2023 Slavoj Polná - SAPELI Polná 1 - 1 /1-1/

ikona6.jpg

Již ve 3.minutě Sapeláci chybovali, ale hráči Slavoje úvodní možnost do nebezpečného zakončení nedotáhli. O chvlku později se dal do šance Ilja Kazlou, který pronikl po pravé straně, ale ani tato šance Slavoje nebyla zakončena.V 10. minutě prodloužil Adam Průcha míč hlavou za obranu Slavoje a Michal Mikeš šel sám na brankáře Dubu. Ten jeho lob dokázal vyškrábnout nad břevno. Ve 26. minutě nastřelil Honza Vacek břevno slavojácké branky. V 35. minutě prošel Ilja Kazlou přes tři naše hráče, ale svoji 100% šanci zakončil střelou nad naši branku. Chvilku poté zabránil stoper domácích  křižnému balónu rukou, čímž zastavil gólovou šanci Sapeláků, sudí to jako ruku nevyhodnotili...V 37. minutě založil akci Ondra Přibyl, následoval průnik Adama Průchy do šestnáctky Slavoje, sklepnutí na Filipa Bačkovského a jeho střela k tyči byla přesná 0-1. O minutu později mohlo být ještě lépe, Ondra Přibyl uvolnil Jirku Mužíka, jeho střelu však dokázal gólman Duba vyrazit. Sudí nastavoval v první půli minutu, v čase 45+2 odpískal obráceně faul a z nařízeného přímého kopu vyrovnal Daniel Voráč.



V druhé půli byli jednoznačně aktivnější domácí. Ve 47. minutě jsme zbytečně ztratili míč ve středu pole, po dobré kombinaci Slavoje upaloval na naši branku Haala, ale Dominik Procházka jeho střelu dokázal srazit na rohový kop. V rozmezí 60. - 65. minuty měl Slavoj velký tlak a vypracoval si několik slibných a některé tutové možnosti. Gólman Sapeláků Petr Koubek však chytal ve velké pohodě a vše dokázal zpacifikovat. Lavička Sapeláků se velmi zlobila při odmávaném neofsajdu Průchy i při nepotrestaném stažení Michala Mikeše, když unikal sám na gólmana. Je třeba uznat, že hlavní sudí ušetřil vyloučení i našeho Dominika Procházku. V závěrečné čtvrthodině se již nic mimořádného nestalo a tak utkání skončilo dělbou bodů. Domácí měli více šancí, tak je to pro ně asi málo, hosté si zase říkají, že jediný gól který inkasovali nebyl regulérní. V tomto kontextu je asi remíza odpovídající.



Nejlepší hráči SAPELI: Petr Koubek, Adam Průcha, Michal Mikeš.



Góly: 45+2. Daniel Voráč - 37. Filip Bačkovský.



Sudí: Oldřich Machát - Zdeněk Niederle, Nikolas Šíma.  ŽK: 0-3. Bez vyloučených. 333 diváků.



Sestava SAPELI: 



Koubek - Bambula, Procházka, Brabec, Boháček /73. Dvořáček/ - Vacek /57. Šimek/, Přibyl, Mužík, Mikeš - Průcha, F. Bačkovský /73. Matějíček/.






zpět na seznam aktualit