Aktuality

20.05. 2023 SAPELI POLNÁ - FC VELKÉ MEZIŘÍČÍ"B" 2:1 /0:0/

ikona6.jpg

V předposledním domácím utkání letošního soutěžního ročníku chtěli domácí odčinit propadák z Rapotic, přesto bylo utkání v první půli naprosto vyrovnané. Ze strany Sapeláků vynikli akce Honzy Vacka, ať již zakončené Adamem Průchou či samotným Honzou, ale gólman hostí Tomáš Kolouch chytal naprosto spolehlivě. Mladí hráči Velmezu nás přehrávali po stranách a Tomáš Pokorný musel také předvést několik velmi pěkných zákroků. První půle tedy skončila bez branek.



Do druhého poločasu vstoupili Sapeláci náporem, který však skončil hlavičkou Filipa Bačkovského těsně nad po centru Michala Mikeše, neboť v zápětí zazmatkovali naši obránci a hráči Meziříčí dostali k dispozici pokutový kop, který proměnil Patrik Chalupa 0:1. Domácím týmem to neotřáslo, pokračoval v dobrém nasazení a vytvářel si další a další šance, gólman hostí byl však excelentní. Až v 63. minutě po akci z pravé strany vyrovnal střídající Jirka Mužík 1:1. Sapelácu toužili po vítězství,měli k němu několikrát hodně blízko, hosté byli pod velkým tlakem. Gólman Velmezu dokázal vychytat i bombu Ondry Přibyla i nájezd Adama Průchy. Na druhou stranu podnikli dva výborně sehrané brejky hosté, ale Tomáš Pokorný byl skvělý. Rozhodla tak až poslední minuta zápasu, kdy další petelici Ondry Přibyla zastavila až síť velkomeziříčské branky 2:1. Tři body tak zůstaly doma.



Góly: 63. Jiří Mužík, 90. Ondřej Přibyl - 48. Patrik Chalupa /PK/.



Nejlepší hráči SAPELI: Tomáš Pokorný, Jan Vacek, Ondřej Přibyl.



Sudí: Oldřich Machát - Pavel Doskočil, Václav Tomšů. Bez karet. 65 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Hojsák, Šimek, Brabec, Boháček /46.Mužík/ - Vacek/71. Bačkovský J./, Bambula, Přibyl, Mikeš - Bačkovský F./63. Dvořáček/, Průcha.






zpět na seznam aktualit